Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha, Beti napisałam 😀 Zobaczymy, czy odpiszą.
W końcu wg mojego to nadal badania na ojcostwo, więc w sumie sprawa priorytetowaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 09:40
Beti82, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami odezwa sie na bank.To moze juz dzisiaj bedziesz miala wyniki.Powiem CI ,ze ja sie balam je otworzyc
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:33
Lami, przedszkolanka:), kark, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Lami wrote:Dupa, mam se czekać do 13.03
-
A
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:57
-
Lami wrote:Tak, że mam czekać do czasu realizacji, który jest umieszczony na moim koncie
Dobra, przyjemniej szybciej mi zleci do USG potem buahahah 😀
-
Lami u mnie wyniki maja być 12.03, dziś 11 dzien roboczy. A tez juz bym chciała wiedzieć co i jak.
Tak w ogole czy ktoras zna jakiegoś gina albo genetyka z Warszawy ktory w razie w ogarnia mutacje i przepisał by jak coś heparyne? Bo nawet nie wiem do kogo uderzać jak cos... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:Lami u mnie wyniki maja być 12.03, dziś 11 dzien roboczy. A tez juz bym chciała wiedzieć co i jak.
Tak w ogole czy ktoras zna jakiegoś gina albo genetyka z Warszawy ktory w razie w ogarnia mutacje i przepisał by jak coś heparyne? Bo nawet nie wiem do kogo uderzać jak cos...bo w zależności od tego co Ci wyjdzie możesz np. potrzebować hematologa albo wyniki będą dobre i żadna wizyta nie będzie potrzebna
-
sunshine03 wrote:Poczekaj kochana na wyniki
bo w zależności od tego co Ci wyjdzie możesz np. potrzebować hematologa albo wyniki będą dobre i żadna wizyta nie będzie potrzebna
A hematolog w jakich przypadkach jest konieczny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 10:08
-
.
Nona, Beti82, Meggs lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Niezapominajka2 wrote:Beti plis, ten zlepek komórek, który teraz sobie zmierza powoli do macicy nawet mikrograma alkoholu nie uświadczy
choćbyś i całą butlę wydoiła
a może Ci się jajowody lepiej poluzują 😂
Nona lubi tę wiadomość
-
.
Nona, Lami, Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość
Wiedzialam,ze jezeli chodzi o alko to moge na was liczyc hahahahah
Lami, tęczova, Meggs lubią tę wiadomość