Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:A i mi sie przypomniala taka ciekawa sprawa...
Teraz jak bylam na monicie w poniedzialek to oczywiscie siedzac w poczekalni musiałam sobie zagdac do lasek hahha
2 byly od mojej ginki i teraz uwaga ta jedna ostatnio zrobiła mutacje (nie miala poronien ,moja gin poprostu kaze te mutacje robic) Wyszlo jej PAI-1 i dostalam od razu recepte na heparyne.Moim zdaniem ta ginka naprawde sie wtedy zaczeła zastanawiac jak przyszlam w styczniu i jej wypaliłam,ze za pozno heparyne dostalam i nic z tego.Jezeli by uwazala ,ze nie mam racji to wierzcie mi nie mialaby problemu mnie zjebac a ona sie nic nie odezwala...I teraz widze profilaktycznie daje od razu recepty.Szkoda tylko ,ze na moim przykladzie -
No właśnie przy pai niewielu lekarzy chce dawać heparyne. A wiadomo ze czlowiek wezmie wszystko byle tej ciazy nie starcic. No nic. Biore acard a potem zobaczymy. Przeczucie mi mówi ze bede miec mutacja ktoras z mthfr i wlasnie pai. Sprawdzimy kobieca intuicje 😊
-
Nona ja brałam przez dwa cykle Cyclodynon. Teraz przeszłam znowu na castagnus. W sumie to będzie 4 cykl jak będę brała leki na prolaktyne. I odstawiam. Gin kazał brać 2 tabsy Cyclodynonu a skład mają praktycznie taki sam.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyZ drugiej strony u mnie mimo tego pai-1 udało się zajść w 1.ciążę w 2cs, a w 2.ciaze w 3cs, wiec brak heparyny czy acardu w tym nie przeszkadził raczej. Acard zaczęłam brać dopiero od 2 kresek. Po poronieniu miałam tak obfite okresy, że bałam się dołożyć jeszcze acard...
-
Nona, nie będzie ci już potrzebny ten niepokalanek
Właśnie kończysz te same suple jak ja przy zajściu
Więc jestem jak wszystkie zdania, że czekamy na twój prezent dla nas na dzień kobiet
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściaro strasznie mi przykro, że sprawy nabrały takiego obrotu
Nona ja też mam dobre przeczucia co do Ciebiei ja też przed testowaniem gile po pas i słabo było..
A ja mam mega kiepski czas, rano do 11-12 mam werwę, a później totalna przepaść, oczy ledwo otwarte, do końca pracy siedzę jak zombie, droga z pracy do domu to maraton (a to zaledwie parę set metrów ;P). Wieczorem Was nadganiam i padam spaćot taki mój fascynujący ciążowy żywot..
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:No właśnie przy pai niewielu lekarzy chce dawać heparyne. A wiadomo ze czlowiek wezmie wszystko byle tej ciazy nie starcic. No nic. Biore acard a potem zobaczymy. Przeczucie mi mówi ze bede miec mutacja ktoras z mthfr i wlasnie pai. Sprawdzimy kobieca intuicje 😊
Beti82, Meggs lubią tę wiadomość
-
Nona Ty chyba wiesz jak było u mnie, ból gardła , katar, temperatura byłam pewna ze się nie udało, brałam nawet chlorchinaldin a nie można było w ciąży i Apap a się udało, czuje ze to to:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 11:24
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark misja wykonana .Ciocia Beti byla w kiku.Sa ladne kurteczki jasny roz i granatowa.Ale niestety rozmiar max 122 .Moze w pepco Ci sprawdzic ? Hahah tam tez sa ?Spodobalo mi sie to ogladanie dziewczecych ciuszkow hahah
Lami, Pestkaa, kark, Nona, madziorek86, tęczova, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:59
-
nick nieaktualnyCiociu Beti, to ja będę Cię częściej posyłać na oglądanie ciuszków 😅
W pepco byłyśmy, rozmiar był, ale kurcze taki szaro-niebieski w białe kropeczki. Jeszcze 2 lata temu by było super, ale dla 10 latki to już wybieg potrzebny... 😶
Także chyba jeszcze do Martesa skoczy z eMkiem, jak nie to będzie w za małych dziad łazić 😒
Nona zarzuć te testy 😊Beti82 lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Pestkaa, kochana, może czas na jakieś zwolnienie? Chociaż tydzień/dwa, jeśli chcesz pracować dłużej. Musisz naładować baterię.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona, u mnie tak to wyglądało, czyli totalny pozytyw na lh i bladzioch na hcg przy becie 202 i 14dpo:
Ale tak jak mówię, owulak z porannego siku robiłam, razem z testami ciążowymi.
Wcześniejsze kreski na lh były, ale testowa jaśniejsza niż kontrolna.
W dzień pierwszego delikatnego cienia minimalnie jaśniejsza niż kontrolna, a potem już ładny pozytyw 😉Nona lubi tę wiadomość