Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tak, jak juz mowilam w tym miesiacu pije nawet po owu! Wodki i tak nie lubie, wiec skonczy sie pewnie na winie, ale nie bede go sobie odmawiac, musze wyluzowac.
Zamawiam dzis Conceive i przy okazji jakies suple. Powiedzcie mi co brac do kompletu z Inofemem? (wracam do niego, ale poki co bede pila 1 saszetke). Do tej pory bralam Omega 3, kompleks witamin B, magnez i wiitamine D3. Dorzucic cos jeszcze?
No i orzechy, wino i grejpfrut, po owu ananas... chyba tyle
Cos czuje, ze seksu nie bedzie zbyt wiele w tym cyklu, trudno. Wazne, zebysmy jako tako wstrzelili sie w okolice owulacji...Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark też tak myślę. Do tej pory pani doktor walczyła na medal że wszystkimi przeciwnościami, ale może to ten moment, kiedy czegoś niedokonca widzi i niepotrzebnie cię straszy.
Głowa do góry, my trzymamy kciuki za Was!Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona u mnie przez caly cykl jest druga blada krecha na allegrowych owulakach. W ciazy byla druga mocna krecha ale po zagniezdzeniu juz.
Nikodemko w zeszlym cyklu tez mialo byc malo seksow a poszlo Wam mega niezlenastawienie bojowe! To lubie! Jak chiroba meza? Kiedy teraz badanie?
-
Kochane mój gin twierdzi że jak jest po wyżej 5 to owu była. Progesteron wydziela się pulsacyjnie i można trafić na niższą wartość. Żeby ocenić jaki jest poziom to trzeba zrobić 3 razy i obliczyć średnią. Także spokojnie.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Kark mysle ze gin na straty was nie spisala, ale martwi sie i to dobrze. Jestescie pod dobra opieka 😊 moze zabrzmi to brutalnie ale mysle ze ona myslala ze jak juz to poronisz od razu, a jak juz tyle dni przetrwalas to znaczy ze kropek sobie radzi !