Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark jak ciotki trzymają kciuki to musi byc dobrze
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Zamiast się odstresować, że będę wiedzieć co i jak to się zestresowałam 😞 Najpierw było spoko z rozmową, ale jak powiedziałam, że od przedwczoraj w południe praktycznie non stop mnie brzuch boli to od razu zmiana tinu, nagle, że nie piątek, że dziś wieczorem, nawet dziś popołudniu (no, ale eMek nie może), to ok to niech będzie później, ale żebym dzisiaj koniecznie przyjechała...
No mamy 20km w jedną stronę. Plus taki, że dziś nie przyjmuje, więc nikogo nie powinno być poza mną.
Ja w testy z domowego laboratorium akurat wogólę nie wierzę, wg nich nigdy nie mam owulacji 👿 A co dopiero ciążę, pewnie jakbym teraz na taki siknęła to byłby bladzioch 😒 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark - czekamy na wiesci, mocno sciskam kciuki!!!
Nona - to dolacze tez ta witamine EMaz bral Adrovit i wcina orzechy brazylijskie, ale teraz zamowil Fertilman.
Meggs - obawiam sie, ze w tym miesiacu z serduszkami moze byc naprawde ciezko, bo maz zaczal druga prace. Zasypia o 20.00, wstaje o 5.00, ja teraz tez mam drugie zajecie, codziennie jestem wykonczona na maksa i sie mijamy. No, ale zobaczymy jak wyjdzie w praktyce... I jak to bedzie z ta owu z prawego jajnika, moze bedzie wczesniej, chcialabymBadanie przekladamy na koniec marca.
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:no walsnie moge miec caly cykl drugą blada kreche.
Ech na sile podkrecilam sie tą tempka a tu zero bólu brzucha, krzyża NIC -
Nie nadążam Was dziś czytać bo zdycham na kanapie. Gin mnie trochę uspokoiła. Ale Mówiła że jak ma mnie to męczyć to żebym jutro podeszła i sprawdzimy na usg. Tak wczoraj się cieszyłam że jest serduszko i wszystko ok a dziś umieram że strachu. I nagle wszystkie objawy mi minęły. Zero bólu piersi i mdłości.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona to niemożliwe...
może jeszcze nie? Jutro 10dpo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 15:27