Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs przy czynniku V heparyna obowiązkowo od początku ciąży, może nawet od ovu. Na pewno dobry hematolog to ogatnie + o refundację się martwić nie musisz
Ciąże donosisz na pewno, ale leki wprowadzić trzeba koniecznieBeti82 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Dobra jak donosze to luz
metyle i acard zajadam, bede w gronie tych szczesliwow co beda cala ciaze na heparynie, trudno.
Ciesze sie ze wiem co poszlo ostatnio nie tak i ze na przekor wszystkim zbadalam te mutacje, a mąz czy rodzina krecili glowami co ja wymyslilam za bzdury i ze histeryzuje. -
Nona a ta tempka może być przez przeziębienie? Na @ na pewno by tak nie skoczyla..
Kark trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wiesci bo tylko takie beda !
Meggs intuicja kobiety jest niezawodna..ja nie pomoge bo nawet nie wiem co to jest ale ogromny krok juź masz do przodu. Teraz dobry lekarz i leki i będzie bejbi
Monia pod kątem sprawdzaj,zmieniaj pozycje (na wprost,nogi spuszczone w dól,po turecku,wypnij ledzwia). Ja dzisiaj od razu znalazlam ale tylko na chwile i w tle(detektor pokazal 80-90 bo łapal glosniejsze moje) a ja slyszalam fasolki o wiele szybsze.Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs wizyta u hematologa jak najprędzej i następna ciąża na heparynie będzie donoszona
może jeszcze zleci Ci jakieś badania dodatkowe hematolog
Najważniejsze, że wiesz już, jakie działania dalej. Po wizycie będzie plan działania i potem to już tylko bejbik w drodze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Przedszkolanko bede probowac. Ja mam troche tluszczyku na brzuchu to moze jeszcze za szybko. Moje slysze w 3 miejscach
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Meggs - bardzo dobrze, ze postawilas na swoim i zrobilas te badanie! Teraz jak juz wiesz na czym stoisz, to wszystko podopieszczasz i bedzie piekna, zdrowa ciaza
-
Wik89 wrote:Najmlodsza powodzenia z ivf! Jak tam w ogole, jak to bedzie sie odbywac, przyjmujesz jakies leki? (Zielona jestem w temacie)
27.03 mamy wizytę w klinice. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem rozpisujemy stymulację i od następnego cyklu ruszamy
Leków nie biorę teraz. Lekarz jedynie kazał wrócić do glucophagu - zmniejsza ryzyko hiperstymulacji. Od piątku próbuję otworzyć szafkę z suplementami, ale jakoś mi to nie idzie
Ogólnie mamy teraz ciężki czas i mam nadzieję, że przez sprawy zawodowe nam się to wszystko nie przeciągnie w czasie, ale jestem dobrej myśli.
Ja właśnie wróciłam z pracy, zaraz niania się zwija do domu i mam trochę czasu z młodym w końcu!
O 20:30 jestem umówiona jeszcze na spotkanie z pracy
Poza tym wisi nade mną wybór tematu pracy magisterskiej. Do końca semestru mam mieć zrobione badanie i jestem w czarnej dupie. Stary też zapracowany na maxa... ogólnie uparłam się na drugie dziecko i mimo, że widzę, że to nie ten moment, to stwierdziłam, że pierdzielę i damy radę co by się nie działo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/afb39344bbcc.jpgNona, tęczova, Ani0nka, sunshine03, madziorek86, moyeu, Nikodemka, Wik89, Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Coraz więcej plamienia. Fuck. No znsm to.
Nona u was chyba powoli warto myśleć o szerszej diagnostyce?Nona lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez w gimnazjum tyle ważyłam 😁 teraz 58-59kg wzrost 172 a cycków brak, wszystko idzie w dupę i brzuch
cieszę się ze teraz podrosną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 16:45