Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi cyce wywalilo nie moge dopiac kostiumu na basenie 😂😂😂
Nona, blair., Pestkaa, moyeu, kark, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona kochana
nie smutaj, faktycznie moze Kwesita proga i gin Ci cos da od nast cyklu. Jejku ale w tych ostatnich tygodniach sie dzieje, najpierw testy Nikodemki potem Szczesciary teraz Twoj piekny wykres... grrrrr my to sie mamy z tym wszystkim
Ale glowa do gory wkrotce sie uda!Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cholera, Nona, już ci też ostatnio pisałam, że za krótka ta faza. Ty masz owulkę i nim się obejrzymy to u Ciebie już się @ zaczyna. Może i 7dpo próg dobry, ale jak piszą dziewczyny, później spada za szybko. Cholera...Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hahaha, dzięki Domi za pocieszenie
Już przełknęłam.
Jak to mówią - chłopak - jeden ptaszek do pilnowania, dziewczynka - wszystkie ptaszki świata do pilnowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 19:00
Niezapominajka2, przedszkolanka:), Beti82, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Nona rozumiem Cie ze Ci przykro nie dziwie sie bo wykres piekny sie wydawal:( glowa do gory i niech gin koniecznie sie odniesie do tego czy nie dac czegos na fl
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
PierwiastkaZuza dzieki za wpis i gratulacje:) ale powiedz prosze czy to odpuszczenie w grudniu bylo dlatego ze zaplanowalas sobie swiadomie ze „w tym cyklu nie mierze temp, nie staram sie, spontan” czy tak wyszlo ze bylas zajeta i nie zwracalas na nic uwagi?
Bo ja juz probowalam jeden czy dwa cykle odpuscic ale nie udalo sie, tzn i tak myslalam o staraniach i mnie jeszcze dodatkowo stresowalo, ze czegos nie robię co moglabym zeby wspomoc. Wiec kurcze musze chyba czekac az zycie mnie zaskoczy i nieswiadomie przestane sie starac moze wtedy sie uda:pNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki, i jedno i drugie. Tyle się działo i dałam sobie ten czas, że od stycznia idziemy na badania. I to chyba pomogło. Wcześniej też probowalam, ale i tak podświadomie myślałam o staraniach. Mam nadzieję, że życie Cię wkrótce pozytywnie zaskoczy. 😉
Wik89 lubi tę wiadomość