Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Kark moja córka ma na imię tak jak Ty. Przepiękne imię!!!
Nona lubi tę wiadomość
-
Kark baaardzo sie ciesze ,razem ze wszystkimi ciotkami.Buziaki w brzuszek
kark lubi tę wiadomość
-
Kark bardzo dobre informacje niech się ładnie krwiak cofa a dzidzia rośnie spokojnie
Kurde Nona No co za okres okropnydupek chyba by się faktycznie przydał
Co do luzu ja mam dalej podejrzenia ze mnie ginekolog oszukał ze cykl bezowulacyjny z premedytacja bo za dużo myślałam nie wiem czy to pomogło czy nie. Natomiast zawsze na siebie dmuchalam i chuchalam po ovu a wtedy po 4-5h na nartach mega wysiłek i pyklo i weź tu bądź człowieki madry.
Ja dziś ginę mdłości i zgaga mi dają ostro w kośćNona, kark lubią tę wiadomość
-
Ja tam jeszcze wierzę w cykl ciotki Nony, dopóki majty nie będą czerwone jest nadzieja!!!
może takie masz ukrwienie, że na sama myśl o patyczku krwinki popuszczaja😂😂😂
Jak ja w styczniu miałam plamienie po bzykanku z małżem, to na majtkach tyle co nic a patyczek wyglądał jak masakra piła mechaniczna!tęczova, Beti82, Nona, kark, blair. lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:34
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kark cudowne wiadomości!!! ❤️ Niech krwiaczek szybko znika sio sio 😁 nie da się nadrobić wszystkiego tyle naskrobalyscie! Już pojutrze wizyta, jutro badania krwi i moczu! Niech szybko zleci 😁😁 brzuch pobolewa okresowo, ciekawe kiedy to minie? Wam kiedy minęło? Czy nadal macie czasem takie bóle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 21:32
kark, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Umowiłam sie na jutro rano do jakiejs ginki która ponoć ogarnia mutacje. Chyba fuksem sie termin zwolnił bo następny za ponad miesiąc. Trzymajcie kciuki, troche mam stresa co powie.
Beti82, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Wik89, tęczova, Ani0nka, Nikodemka, Nona, madziorek86, kark, Biegającą-mama, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Uuu Meggs to super ze juz jutro wizyta!!! Kciuki
Kark jejku mega sie ciesze ze jest lepiej:))) piekny bobas na zdjeciu
Tez pamietam Reset, super ze jej sie udalo!hahhh Niezapominajko niezly z Ciebie szpieg hihi
Niezapominajka2, kark, reset lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023