Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark
ani mi się waż nam więcej takich numerów robić!! I oczywiście misiaczek słodziaczek jakby to moja córa( mega fanka misiów) powiedziała
a zaczęło sie od usg na którym wyglądała jak prawdziwy miś ( pokażę Wam kiedyś )
Tęczova mi płaskodupie nie grozi hahaha, my dupiaste w rodzinie ale wyżej płaskie
Julia o mamoco Ty na tym fiolecie robisz,mam nadzieję,że wiesz?
Anionka mi się zdarzają takie bóle jeszcze,najgorzej przy zaparciu jak uciska.
Meggs jasne,że trzymamy!
Nona nie grzeb już! okres jest na podpasce,wtedy zaznaczysz.
a ja znalazłam w 1 sekundzie miśka ! Czuję gdzie jest (czasem mnie tam kłuje) i powiem Wam,że owu była z prawej a on pływa z lewejtaki żartowniś
Ani0nka, Nona, blair., kark, Pestkaa, Lami, Julia93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:34
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs - oczywiscie, ze trzymamy kciuki za wizyte!
Kark - juhuuuu!!!! piekna wiadomoscBedzie corka jak nic, tylko baby sa takie silne.
Nona - o nie... no, ale nie ucieknie, bedziesz rodzila z nami pod choinka
Jesli zajecie glowy czyms innym i mniejsze skupienie sie na staraniach ma pomoc, to jest szansa, ze zajde w tym cyklu, bo zapowiada sie, ze bede pracowac 12h dziennie, tylko nie wiem kiedy bede sie bzykac :dNona, kark, tęczova, PierwiastkaZuza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi_tur wrote:Reset chyba była nawet po jakiejś laparoskopii czy innym zabiegu na endo, dobrze kojarzę?
To chyba była kauteryzacja jajników?
Super, że się udało. Wniosek z tego taki, że nie można sie poddaeać i że trzeba walczyć do końca!Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
A ja się obudziłam jak do pracy bym jechała z rana czyli o 5 a od 8 krew pobierają, tyle na głodzie
może zasnę do tej 7
-
nick nieaktualnyNiezpominajko, powiem Ci, że ja zawsze miałam tak, że puki w pracy to jednak człowiek zajęty, bo to tamto i nie miałam takich mdłości jak w domu. A w domu za dużo czasu, za dużo chyba leżenia, myślenia i jak w pracy zawsze lekkie mdłości miałam tak w domu wymioty się z tego robiły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona, ja z córą w ciąży jak byłam to badałam 7dpo i potem 12dpo w dzień pozytywu i bety, wcześniej nigdy. Ale myślę, że jak powiesz ginowi, że masz plamienia np. 9-11dpo i potem @, to powinien od razu wypisać lutkę lub dupka
Beti, a Ty jesteś Beata czy Betina? Bo jak wczoraj zapytałaś o imię Nony to tak pomyślałam, że ja zawsze o Tobie jak o Beacie myślę, a przecież możesz być Betiną np.
AniOnka, a Ty? Anna, Iwona?
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:spadek tempki, plamienei mega malutkie takze @ to to nie jest, 3 dzien plamien, co to ma byc??? Chyba w przyszlym cyklu zbadam proga przez kilka dni pod rzad, badal ktos 7,9,11 dpo?
Pogadaj z ginem o tych plamieniach.
Chociaż mimo wszystko mam nadzieję, że u Ciebie to jednak resztki z plamienia implantacyjnego!kark, Nona lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Nona, ja z córą w ciąży jak byłam to badałam 7dpo i potem 12dpo w dzień pozytywu i bety, wcześniej nigdy. Ale myślę, że jak powiesz ginowi, że masz plamienia np. 9-11dpo i potem @, to powinien od razu wypisać lutkę lub dupka
Beti, a Ty jesteś Beata czy Betina? Bo jak wczoraj zapytałaś o imię Nony to tak pomyślałam, że ja zawsze o Tobie jak o Beacie myślę, a przecież możesz być Betiną np.
AniOnka, a Ty? Anna, Iwona?
-
nick nieaktualny