Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:A nie podrazniasz nic grzebiąc patyczkiem? Po cytologii na początku ciąży miałam plamienie, może podrazniasz śluzowke?
Kuźwa, jakby co mam 1,5 opakowania dupka zbędnego
Też mam zbędnego dupka gdyby ktoś potrzebował
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Nona wrote:Beti kciuki za Ciebie!!!
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
N
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:59
Nona, blair., Wik89, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Jestem na basenie czekam ma małza ,jezuu jakie boskie blizniaczki-chce takie blizniaczki 🤩 Jakie to slodkie jak one tak siedza razem i sobie gadaja
Nona, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk, relacja z wizyty:
Krwiak jest nadal ogromny, ale... Jakieś na oko 15-20% już się zagoiło 😀 Także ginka od razu inna rozmowa, żarty, heheszki, nawet mam wpis w książeczce "krwiak w reorganizacji" 😉
Jak ginka zaczęła badać to akuray położna musiała iść podpiąć kobietę pod ktg i mój Misiek wpisywał wszystkie dane z usg na kartę 😆 Po wszystkim ginka stwierdziła, że z chęcią go na darmowy staż przyjmie 😂
Ale wracając do bobasa:
Obracał się na boki i uszy zatykał cały czas. Tętno 166, długość 58.2, czyli idealnie 12+2.
Od razu miałam mierzone wszystkie przepływy w brzuszku, pępowinie, głowie i serduszku, wszystko ok, kość nosowa obecna, nt 1.36 😉
EMek pytał o płeć, ale ginka powiedziała, że nie chce mi za bardzo gmerać, póki ten krwiak jest nadal ogromny. Chociaż... Ja tam nic nie widziałam, więc może córcia będzie 😉?
Dupek 3x2 zostaje plus plackowanie.Szczęściara, Nona, tęczova, Pestkaa, XxMoniaXx, Lami, Julia93, Beti82, Anhydra, Meggs, blair., przedszkolanka:), Niezapominajka2, Wik89, Biegającą-mama, Ani0nka, Nikodemka, madziorek86, moyeu, Mons, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, póki nie ma wyraźnego krwawienia nie ma 1dc. Krwawienie po 17 godzinie to też 1 dc dopiero od następnego dnia. Spróbuj się tego trzymać to dopiero będziesz wiedziała jak długie masz fl, kiedy zaczyna się plamienie i ile trwa. I może nie grzebień tym patyczkiem tyle, bo on jest kosmetyczny a nie dowcipny, infekcji się nabawisz.
Nona lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:33
kark lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
No, taka radość! Wszystkie ciotki się bardzo bardzo cieszą z tych wiadomości! Silną babka z Ciebie i chyba tam w brzuszku druga silną kobitka się kręci
kark, Beti82, tęczova, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
A tu mój mały Conan (lub Wonder Women) zasłania uszy 😅
Jeszcze ginka patrzy na mnie i Karolinko, ale Ci piersi urosły. A ja do niej, że odkąd biorę dupka to się wreszcie jak w ciąży czuję - cycki bomby i bolą, mdłości z wymiotami, no żyć nie umierać 😝Nona, Julia93, Anhydra, Lami, XxMoniaXx, tęczova, Domi_tur, blair., przedszkolanka:), Niezapominajka2, Wik89, Pestkaa, moyeu, Arashe lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Nona, fuck shit no! Kurde, ale jestem zła, nawet nie już, że się nie udało, tylko na to, że tego dupka nie miałaś, że może by inaczej było... 😒👿
Beti, znajdź ich matke i idź po patenty 😅kark, Wik89 lubią tę wiadomość