Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Szczęściara, kochana, odpoczywaj, może Anhydra podpowie jaką miała dawkę duphastonu. Weź dodatkowo magnez. Oby się uspokoiło. Tulę mocno.
Ja miałam początkowo 2x1 dupka...Szczęściara lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Szczęściara wrote:U mnie pojawiła się ciemna krew. Czyli wszystko jasne. @ nadciąga.
A może to stara krew która wypływa? Ja pierwszego dnia miałam taką krwistoczerwoną a potem plamilam jeszcze przez 1-2 dni taka brunatną. Tylko, że nie było tego sporo. A jak z ilością u Ciebie?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Szczesciara - poczekaj jeszcze z tym zaczynaniem nowego cyklu
(
Jesli mowilam, ze moje krwawienie nie jest wybitnie duze, to odwoluje to. Razem z wielkim bolem pojawil sie maly krwotok. Maz chcial mnie zawiezc na pogotowie, ale poki co sytuacja opanowana. Nie wiem co to mialo byc -
nick nieaktualny
-
U mnie mimo choroby Ok dzidzia większa o tydz niż z terminu OM bo 9tyg 3 dni wiec termin na 5 październik ma 26mm wielkolud
Nona, Szczęściara, Lami, kark, madziorek86, Nikodemka, tęczova, Ani0nka, przedszkolanka:), blair., moyeu, XxMoniaXx, Beti82, Biegającą-mama, sunshine03, Wik89, Meggs, Niezapominajka2, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona dzięki ze pytasz Kochana ❤️ Wszystko oki nawet za oki i już świruje
wizyta w piątek wiec zobaczymy i do piątku pracuje 😊 ogólnie to już się przyzwyczaiłam do tego kataru 😁
Nona lubi tę wiadomość