Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczesciaro - trzymam kciuki, zeby wylazla piekna druga krecha, nie zaden cien!
Meggs - z takiej owulacji z zaskoczenia musi sie udac, jestem tego pewna
Ja juz nic nie mowie o sobie, nie bede Wam psuc wieczoru... bez sensu to wszystko. -
Szczesciara kciuki zaciśnięte! ✊✊✊30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Szczęsciara kciuki zaciśniete!
I u mnie nic nie musi wyjsc, ciesze sie tylko z owu z zaskoczeniaz ktorej mialo nie być.
Nikodemko nikomu wieczoru nie psujesz, a juz na pewno nie nam! Cos Ty! Jak potrzebujesz sie wyzalic to dawaj! -
Oki zmieniłam podałam datę miesiączki o tydzień później niż miałam, wiec chyba jest oki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 19:17
-
Proszę mi tu dzielić się naszymi ciążowym wiruskami, bo nie mogę za długo być „najmłodszą” zafasolkowaną 😁😁 Szczęściara dawaj dawaj
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Nie AniOnka, 6 tygodni skończonych i 1 dzień to 6+1.
Od daty owalacji odejmij 14 dni i wpisz tę datę jako om, wtedy wyjdzie ci idealny suwaczek. Bo jeśli miałaś owu w 21 dniu cyklu to spodziewaj się że wg usg ciąża będzie młodsza i np mało ogarnięty lekarz może Cię wystraszyć, że coś jest nie tak, bo powinno być np 8 tygodni czyli 15mm, a dziecko ma dopiero 9 mm, czyli 7 tygodni. A wg owulacji wszystko jest jak najbardziej ok, bo owulacja nie była 14 dnia tylko 21.
Dzisiaj wg daty om mam 13+4, wg owu 13+2, a wg usg 14+1. Po 10 tygodniu dziecko zaczyna rosnąć swoim tempem i już nie ma co porównywać. My oboje wysocy, ja przy kości i pewnie urodzi się nam kluseczka, bo teraz rośnie szybciej niż widełki pokazują. Stąd też termin porodu określa się z marginesem +/- 2 tygodnie. Bo spodziewam się, że kluseczka urodzi się np w 38 tygodniu, bo będzie jej ciasno, a jakiś słodki szczypioreczek spokojnie będzie grzał się w brzuszku mamusi do 41 tygodniaChyba, że moja kluseczka stanie się jakimś szypioreczkiem
Bardzo bym się cieszyła, gdybym miała drobne dzieciątko. Ale od dawna mam ustawione na tapecie takie zdjęcie, o którym mówię, że to mała Paulinka z kolorem włosów po tatusiu, a resztą cała mamusia
I ta mina, identiko jak moja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e6fe0feb537.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 19:31
Ani0nka, Pestkaa, blair., Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ani0nka wrote:Dziękuję Lami ❤️
I naprawdę, teraz jest tak, że Wam się spieszy, bo 6+1 to 7 tydzień wg Belly... A to be sensu. Mi lekarz pisze 6/7 a jak już wyznaczy termin porodu z USG to np. 20+2 to będzie 20 tydzień i zobaczycie, że się na to przedstawicie. Teraz to dziwne, bo każda chce być w ciąży dalej, ale później to traci na znaczeniu. Także Anionko, poczekaj na ten termin z USG, wszystko się wyrówna.Ani0nka lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ac5aa500587.jpg
To Nord.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 19:54
rzepakowepole, Niezapominajka2, Pestkaa, przedszkolanka:), kark, XxMoniaXx, blair., Meggs, Lami, Ani0nka, Biegającą-mama, Nona, tęczova, moyeu, Anhydra, Domi_tur, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ej no szczesciaro to juz normalnie kreseczka nie oszukana jest hahah Gratulacje
Szczęściara lubi tę wiadomość