Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beti ja brałam zwykły b-right jarrow formula i dawało radę, choć sik żółty faktycznie. A nie zamieniłaś na witaminy ciążowe teraz?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Jeny, strach mnie obleciał. Cały dzień jestem bez internetu! Wchodzę i od razu widzę, że nie ma Nonki, wertuję wpis po wpisie pobieżnie, żeby wyciągnąć z kontekstu o co kaman. Ale jak ujrzałam "odpuszczoną" od razu przewinęłam na najświeższą stronę napisać "uffffff". Fitnesuj się kobieto!
Ale stron do nadrabiania, japierdziu! Poszalały!!!!alex0806, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Izape_91 wrote:Beti ja brałam zwykły b-right jarrow formula i dawało radę, choć sik żółty faktycznie. A nie zamieniłaś na witaminy ciążowe teraz?
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Dobra, wracam do mojego haftu, bo jestem napalona. Jakkolwiek to brzmi. Może to przez to nie mogłam spać w nocy.
Beti82, alex0806, talku, Cytrynowy sok, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Niezapominajko a co do Wiktorka (swoja droga lubimy kazde zdrobnienie tego imienia 😊) to katar już mniejszy znacznie, ale jeszcze jakieś gluty gęste odciagam. Do tego sa momenty że charczy mi przeokrutnie 🤦♀️ jak traktor. Wiec gdzies te gluciory jeszcze pewnie zalegaja. Tak jest pogodny, uśmiechniety, goraczki nie ma , je normalnie , wiec mam nadzieje ze to jeszcze kwestia kilku dni i minie całkowicie. Ale trzyma długo.
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Co tu sie dzis odpitala 😂
Talku - dzięki :* Kapusta dopiero do mnie dojechala, zaraz sie za to biore. Poki co jest coraz gorzej. Sutek zrobil sie czerwony i az parzy. Eh. -
Od Nonki to i ja coś bym wzięła, tylko nie wiem czy mam wystarczająco 💰💰💰🙈“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Nona kiedy masz owu?
Bo chyba jakoś w miarę równi idziemy. U mnie dzisiaj estradiol 300 i trochę test owulacujny zaczął ciemniec. Strzelam, ze max w niedziele będzie pozytywny, a może wcześniej 😊OdpuszczonaNona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Nikodemka wrote:Co tu sie dzis odpitala 😂
Talku - dzięki :* Kapusta dopiero do mnie dojechala, zaraz sie za to biore. Poki co jest coraz gorzej. Sutek zrobil sie czerwony i az parzy. Eh.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Czy ktoras brała biofer ? ( żelazo)
Bo oczywiscie dostalam wrr
Gin mowil,ze niby dobrze tolerowane.Meggs po ktorym Cie czyscilo? hahahha chce takie -
Ja pierdziu, korzeń, chyba na odpuszczenie grzechów? Rozsypuj po torebeczce dla każdej, jak już zaczniemy swoich chlopów ukatrupiać, to przynajmniej dobrze będziemy spać po takim odpuszczeniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 23:20
tęczova, Beti82, OdpuszczonaNona, talku, Malinowa91, Słoneczko123, madziorek86, Szczęściara, alex0806, Wik89, Nikodemka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Pytalam dzisiaj mojego gina prywatnego tam gdzie chce rodzic czy daja znieczulenie.
Odpowiedzial mi chyba tak jak mogł haha Czyli ,ze jezeli chodzi o zoo to nikt mi nie moze zagwarantowac.Tzn jest ono na zyczenie pacjentki ale jesli bedzie 10 cesarek w tym czasie to i tak nie bedzie anestezjologa.Mowi ,ze maja jeszcze inne znieczulenia w zastrzykach ( ktoras cos takiego miala) o roznym nasileniu i mowi ,ze zazwyczaj to pomaga.No i ogolnie powiedzial ,ze zaprasza rodzic do Poznania
A juz sie balam ,ze mi cos powie w stylu po co tam jak moge u siebie...
Podpytalam tez o wykupienie poloznej I polecil mi ta sama do ktorej juz dzwonilam Powiedzial,ze jest zadaniowa ...czyli tak jak myslalam franca hahahtalku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny