Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Śmiesznie sie czyta kłótnie jak w połowie są kropki i ukośniki 😁 haha
Nonka gwiazdeczko nasza! Nigdy nie odpuszczaj! Ja wiem ze Ty twarda babka jestes z jajami i dopniesz swego i w tej ciąży będziesz ❤ i ja też znam Twoja historie ejjj ejjj prosze o mnie nie zapominać 😊 mega Ci kibicuje wiesz o tym! I nie ma gorszej rady jak odpuść jak komuś mega zależy serio. To jak osobie z depresja powtarzać żeby się uśmiechnęła bo świat jest piękny. Nie. To tak nie działa. Działamy, a nie czekamy na cud. Cud to już był - nad Wisła w 1920 😂
-
Jeju nadrabiam i serce mi stanęło, że naszej Nonki by nie było! A tu właśnie mam pytanie bo kumpela ma panieński za miesiąc i zażyczyła sobie od nas porządny wibrator. Liczyłam, że mi doradzisz 😂😂😂
A kark jest bardzo aktywna na belly tyle, że nie na fioletowej stronie mocy :pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to skoro już zostałam wywołana po raz setny to witam się i ja w nowej odsłonie
Beti82, Domi_tur, Niezapominajka2, tęczova, OdpuszczonaNona, Cytrynowy sok, alex0806, Dośka, talku, fiorella82, Słoneczko123, miśka, Ani0nka, madziorek86, Malinowa91, Szczęściara, rzepakowepole, Wik89, Biegającą-mama, Magda - mbc, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nonka 9.2 homocysteina za duzo.Chyba 6-7 ma byc.B12 jest chyba ok.ale niech Magda sie wypowie.I insulina moim zdaniem niestety brzydka.A jak wyszla krzywa cukrowa?bo nie widze na tel.Insulina po 1 h max do 25 powinno byc.Musisz policzyc to homa ir
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Test ciążowy z biedronki? Coś dla mnie 😂
OdpuszczonaNona, motylek1909, Ani0nka, Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, mam nadzieję, że moja wiadomości Cię nie uraziła. Nic nie przeczytałam co pisałaś później bo właśnie jak to pisałam to już stałam w drzwiach na fitness.
Ja absolutnie nie miałam na myśli żadnego odpuszczania w Twoim przypadku. Jesteś już na jakiejś drodze i też sporo przeszłaś dochodząc do tego etapu. Jestem w stanie sobie tylko wyobrazić ile Cię kosztuje energii ten etap badań, zwłaszcza kiedy mąż jest mniej zaangażowany. Ale myślę, że nie ma faceta który pragnąłby dziecka tak mocno jak kobieta i był w stanie tyle znieść żeby osiągnąć ten cel. Podziwiam Cię za determinację i jestem #teamcheerleaderka z Niezapominajka. Nie podpowiem w kwestii wyników badań, ale zawsze będę wspierać zwłaszcza w temacie niezaangażowanego chłopa. Albo takiego co ma za mało empatii i nie kuma bazy jak wesprzeć swoją żonę. Ale od badań to tutaj są mądre głowy, więc jesteś na pewno w dobrych rękach.
Ja trzymam jeszcze kciuki żeby udało Ci się znaleźć lekarza, który na podstawie tych wszystkich wyników będzie Cię umiał poprowadzić do wymarzonej ciąży ✊✊✊OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, mi położna na szkole rodzenia mówiła jak odciągać mleko przy zapaleniu piersi ale też mówiła że kanaliki się zapychają w czasie ciąży i wtedy absolutnie nie wolno tych piersi naciskać, odciągac żeby za szybko nie pobudzić laktacji. Ale najważniejsze to właśnie zastosować okłady z kapusty.
Liście kapusty (nie te z wierzchu, tylko głębsze) do zamrażalnika na pół godziny, potem koniecznie rozbić tłuczkiem żeby puściły sok i obłożyć całą pierś. I jak tylko się liście ogrzeją od tej nabrzmiałej i pewnie gorącej piersi to wymieniać na nowe zimne i roztłuczone.
I na noc też tak można sobie napchać do biustonosza.
Oby szybko minęło 😘Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Nona insulinę miałam identyczna az se sprawdzę wyniki i ja brałam glucophage 500 xr.
Jak zmienisz suple na metyle to homocysteina powinna spaść też, ale najlepsza do starań to ok. 6OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%