Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha, ciekawe jako kto się odrodzi. Nona zrob sobie konto tere-fere2.0, to już nikt obcy nie ogarnie:) A ty Karku wracaj jako nona 2.0!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 15:28
OdpuszczonaNona, madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Lelek- nie tak ciezko, mamy tu teraz nową Izę, wczesniej Talku... Kazda kiedys byla nowa
Przez Was wlazlo mi do glowy „Kiss, kiss, kiss kazda z Nas moze dzis zostac Miss” 😂madziorek86, fiorella82, Malinowa91, Lelek, Beti82, talku, Izape_91, Magda - mbc, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lelek u Nas nie trzeba się w kupować.. Wystarczy przywitać się i napisać coś o sobie.. Trafiłaś na zajebisty wątek.. Tu dziewczyny wszystkiemu zaradzą.. Takie zdolniachy mamy🤭🤭
Lelek, Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Odpuszczona, moim zdaniem ok. Homocysteina miiiinimalnie mogłaby być niższa. Mi dr Magda kazała zbić chociaż poniżej 10 😉“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Potwierdzam, Lelek to moja tutaj kompanka! I mama cudownego Stasinka Okrąglinka! (Musiałam!)
Nona, padłam ;p w pierwszej chwili przeczytałam odpieszczona i myślę wtf ;p chociaż jak Cię mężu odpieści to pewnie i taka ;p Homocysteina niby najlepiej 7-8, ale tragedii nie ma. Włącz sobie TMG z buraka chociaż na chwilę ja po miesiącu z tym byłam już w ciąży... przypadek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 16:02
Lelek lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
kozgo wrote:Beti jeszcze cycki, macica i wody
Ja dziś czuje się jak robot multizadaniowy, starszy 39 temp energii full mamo grajmy bawmy się itd, młodszy maruda roku cyca ciagle chce, pomidorowa, ciasto z truskawkami, deser z tapioki z truskawkami zrobiony, kręgosłup mnie tak boli od tego noszenia tego klocka już 7600 o i to by było na tyle marudzenia hehe
Ja mogę być miss województwa ;p Haha -
nick nieaktualny