Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:A co do encortonu to przy zespole antyfosfolipidowym też zapisują.
Ja przy moich mutacjach mam refundowaną heparynę i encorton mi gin też zapisał refundowanyza 100 sztuk zapłaciłam 26 zł, a wcześniej za 20 tyle samo dałam, jak mi babka w poradni patologii ciąży wypisała na 100%
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 09:25
-
A teraz druga informacja, bo czekałam na zdjęcie. Patrzcie jaki prezent na Dzień Kobiet dostałam 😀😀😀
💙💙💙💙💙
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bdbd84d63ed.jpgXxMoniaXx, sunshine03, Arashe, przedszkolanka:), Beti82, Meggs, kark, tęczova, madziorek86, blair., Szczęściara, moyeu lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Przedszkolanko to może i będzie ładnie w terminie dzidzia, skoro taka skorelowana z pomiarami
Mi lekarka liczy wg OM skoro taka jest róźnica
Co do płci to mam tak samo, super jakby była druga córka, ale synek też mnie cieszy, choć nie miałam jeszcze do czynienia z chlopcem i troche się obawawiam. Pomysleć, ze w pierwszej ciaży tak bardzo chciałam chłopca. Teraz się to tak zmieniło.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko mamy obie genetyczne 28 marca. Wlasnie dzwonilam sie zapisac. Mam na godzine 9.40
Ja wierze na termin porodu z om. Bo z Julka moalam z usg termin na 15. 06 byla od poczatju wieksza na kazdym isg a wykurzyli ja cc 23.06 bo usg polazywalo 4300. Oznak porodu brak a urodzila sie4200sunshine03, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Ja roznie mialam z siniakami .Teraz znalazlam takie fajne miejsce z lewej kolo pieprzyka hahah łatwo trafic i tam mniej boli i sladu nie zostawia.Ale podobno strony trzeba zmieniac.No i mam wrazenie ,ze im wiecej tłuszczu to chyba bardziej boli
A w udo ? podobno tez mozna.
Ja robię raz po jednej stronie brzucha, raz po drugiej. Tak bardziej po bokach.
Lami tragedii nie maMasz hetero, więc lżejsza forma. I maluch zdrowy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
XxMoniaXx wrote:Lami to siusiak czy mam zwidy?
Arashe, Lami, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLami wrote:Pierwsza wiadomość, są wyniki, myślałam, że będzie więcej na czerwono
Przypuszczałam, że jakieś dziadostwo mam. Dobrze, że od tego 10 tygodnia miałam heparynę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a49c3f7ffd89.jpgBeti82, Lami lubią tę wiadomość
-
Niby siusiak
Jak tatusiowi wysłałam to też mi mówi, że on kwiatka widzi. To mu mowie, że nasz Tymuś będzie miał jajeczka usłane kwieciemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 13:33
Arashe, Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Niby siusiak
Jak tatusiowi wysłałam to też mi mówi, że on kwiatka widzi. To mu mowie, że nasz Tymuś będzie miał jajeczka usłane kwieciemczy mężczyzna się zadomowił
Lami lubi tę wiadomość
-
Lami gratuluje synka !
Arashe dokladnie te same obawy mam haha
Monia ja mam na 15:30 dopiero niestety ;p ale powiedzial,że bedzie to bardzo dokladne usg i wtedy sie dogadamy czy isc na pappe (z Pola dostalam skierowanie za free i skorzystalam).