Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie spodziewalam sie, ze kiedykolwiek to powiem, ale chyba to jest ten moment, w ktorym troche odpuscilam i starania zaczynaja mnie denerwowac. Jakoś nie mam nadziei na ciaze, ale tez nie jest mi z tego powodu smutno... dziwne uczucie. Nawet chcialabym, zeby tak zostalo, ale znajac moje hormonalne burze, przed okresem znowu wpadne w otchlan rozpaczy i bede testowac od 9dpo. Oby nie.
-
Reset - chyba wlasnie o to chodzi
Estradiol badalam w jednym cyklu i przed owulacja byl w normie, a 7dpo nawet ponad norme, wiec teoretycznie jest ok.
-
O widzicie dzięki Wam jestem juz mądrzejsza 😊 ja tylko ja dostane okres teraz to termin w przyszlym cyklu bym miała o mamo na 30 grudnia! Nie no zakorkowałabym się do 1 stycznia 😋 ale ogolnie grudzien super! Lubie grudzien 😊
Lami, Beti82, tęczova, kark lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, nie programuj się tak, że nie masz nadzieji na ciążę. Ona przyjdzie. Ustawisz kilka rzeczy zdrowotnie i nadejdzie. Tak naprawdę masz wprowadzoną luteinę że wspomagaczy. Każdy następny krok będzie Was przybliżał do celu. A przypomnij mi, sprawdzałaś prolaktynę? Bo już nie pamiętam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 19:37
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 20:08
-
Beti 18 grudnia to jeszcze spoko, do swiat tydzień wiec jeszcze lekarze by byli i do świąt bylibyście w domku 😊 a 30? Jezu toz to prawie Sylwester, nie dość ze nikogo by nie było , to sami pijani ! I jeszcze sama końcówka roku! Nie no mówie nogi do 2 stycznia bym zaciskała zeby wszyscy wytrzezwieli 😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 19:42
-
nick nieaktualny
-
Lami - tak, u mnie wszystkie hormony w normie
Luteine tez juz mam odstawiona, bo progesteron jest super.
Moze zle to nazwalam. Nie chodzi mi o to, ze nie mam nadziei, ale o to, ze juz tak tego wszystkiego nie przezywam, tylko czekam co sie wydarzy. Zazwyczaj na poczatku cyklu wertowalam internet w poszukiwaniu tego, co jeszcze moge zbadac itp, a teraz nawet nie przechodzi mi to przez mysl. Nie jem orzechow, nie pije wina (chociaz po sobotniej imprezce pewnie moje endo bedzie mialo 10 cm :d), nie mierze temperatury, nie mam cisnienia, nie mam planu na ten miesiac...
Meggs - teraz mi sie przypomnialo, ze przeciez w styczniu dostalam Ovitrelle po to, zeby wspomoglo komorke jajowa, a nie pekniecie pecherzyka -
nick nieaktualny
-
Beti - mi tez kalkulator porodu wyliczyl date 18 grudnia!
To dzien przed moimi urodzinami. Moja mama mowi, ze to byl cudowny czas i idealny termin, bo na wiosne bylam juz troche odchowana, latem calkiem duza... i Swieta byly piekne. Mi sie marzy grudzien.
Meggs - ale czadersko, bedziesz mogla nazwac syna Sylwesterhihi
Beti82, kark lubią tę wiadomość
-
[
kark lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti 18 grudnia to jeszcze spoko, do swiat tydzień wiec jeszcze lekarze by byli i do świąt bylibyście w domku 😊 a 30? Jezu toz to prawie Sylwester, nie dość ze nikogo by nie było , to sami pijani ! I jeszcze sama końcówka roku! Nie no mówie nogi do 2 stycznia bym zaciskała zeby wszyscy wytrzezwieli 😋
Meggs lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemka wrote:Beti - mi tez kalkulator porodu wyliczyl date 18 grudnia!
To dzien przed moimi urodzinami. Moja mama mowi, ze to byl cudowny czas i idealny termin, bo na wiosne bylam juz troche odchowana, latem calkiem duza... i Swieta byly piekne. Mi sie marzy grudzien.
Meggs - ale czadersko, bedziesz mogla nazwac syna Sylwesterhihi
To co sie nic nie chwalisz
Opowiadaj jak to jest miec urodziny w grudniu? fajnie ? czy nie?
hahahah bo nie wiemy czy sie ewentualnie zdecydowac na poródLami, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Beti - haha, decydujcie sie smialo
Po pierwsze jest jedna wielka zaleta, ktora moim zdaniem przebija wszystko - jestem z rocznika 91, a mam 27 lat. Dluzej ciesze sie mlodoscia :d Po drugie magia swiat w polaczeniu z magia urodzin? Mega! Jedyna wada bylo to, ze w dziecinstwie zdarzalo mi sie dostawac jeden prezent na Swieta i urodziny, ale juz postanowilam, ze ten blad naprawie majac swoje grudniowe dziecko 😆 Podsumowujac, mozecie rodzic!
Meggs, Beti82, Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
-
Grudzien fajnie brzmi mam dwojke dobrych znajomych z grudnia
Choc nas to raczej nie czeka.. Jestesmy po wizycie u androloga. Mąż mial usg, lekarz bardzo dokladnie go badal i stwierdzil zylaki powrozka nasiennego, na poczatku mowil ze nie takie znaczne ale im dluzej badal tym bardziej stwierdzal ze no jednak są i ze prawdopdoobne ze jest to przyczyną slabych wynikow nasienia. Plan jest taki, ze mąż powtarza wyniki nasienia z posiewami z nasienia, do tego robi caaaałą dlugą liste badan z krwi (#bankructwo), tak aby wykluczyc inne przyczyny slabego nasienia. Jesli okaze sie, ze w badanich nie wychodza zadne nieprawidlowosci, to wg lekarza jest to wskazanie do zabiegu usuniecia żylakow. I tyle. Pytalam czy mam robic hsg w zwiazku z tym czy czekac ale powiedzial zeby robic tylko on radzi sono a nie zwykle. Takze musze to przemyslec, ale ktores z tych hsg na pewno zrobic muszę;p a i mam koniecznie zrobic badanie prolaktyny-test stymulacji Metochopremidem. Czy ktoras z Was to miala moze?
No wiec tak u nas, troche sie martwie a troche nie.II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
[QU
-
Wiki dobrze, jest diagnoza i coś nowego. A to zawsze krok do przodu. Mąż Przedszkolanki miał zabieg na żylaki i z seksów zaraz po zabiegu jest Polcia 😊 także najwazniejsze ze wiecie na czym stoicie i ze mozna temu zaradzić!
Wik89 lubi tę wiadomość
-
[QUOwuczczo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 20:09