Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
hahah Meggs jak my juz dobrze znamy co ktorej mąż mial robione buahahahah
Pestkaa, Meggs, Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Moja mama ma urodziny 18 grudnia 💛 i ja bardzo lubię te jej urodziny w przedświątecznym nastroju. Ale ją akurat dziadkowie trochę załatwili, bo ma na imię Ewa, więc tak ma skumulowane urodziny, imieniny no i święta. Super ja bym mogła mieć grudniowe dziecko 😊 No i zodiakalne strzelce to bardzo pozytywne osoby, pełne radości życia, towarzyskie, szczere - no same zalety haha 😁
Beti82, Nikodemka, Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Kurcze nade mną jakieś fatum dzisiaj. Kurcze znowu gorączka 🤒. Cholera już tylko kaszel został a tu znowu gorączka 😞 do tego sąsiadka zalała Nam łazienkę nosz kurde😤😤.. Owulak blady śluzu dużo wodnistego.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
czytam cały czas, ale nie ogarniam.. ale dobra,pora napisać chociaż coś bo mnie wyrzucicie
miałam dzień bez mdłości więc wybaczcie,celebrowałam go trochę
Beti ja tam nie przekreślam Twojego cyklu jeszcze, ale te nordy...no masakra!
Monia ja też myślę co u Ciebie?
Nikodemko olej ten cykl,dobrze robisz i popieram
Nona a Ty meża sama zapisz bo on mi tu tak kręci że najchętniej sama bym go zapisała!!
Co do urodzin to ja 18 sierpieńpo tej dacie automatycznie czuję jesień
to taki dla mnie ostatni dzień lata haha
Meggs 30 grudnia mówisz? Przepowiadam "wystrzałowy" sylwester na porodówcebędą fajerwerki nie tylko na niebie
Wiki kochana no i głównie ze względu na Ciebie napisałam w końcu, bo mieliśmy to samo . Z tym,że mój mąż miał żylaki praktycznie najwyższego stopnia! Sam zabieg szybki, teoretycznie dochodzenie do siebie jakoś miesiąc minimum ( powtórzę się,że tydzień po zabiegu spłodziliśmy Polę) więc nie ma się co zastanawiać nawet nad tym
wybaczcie,że nie każdej odpisałam,ale już nie pamiętam wszystkiego ale czytam,kibicuję i jestem z Wami !:*Lami, Nona, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
Meggs - 19 czerwca to moja rocznica zwiazku ❤️
Przedszkolanko - dzien po Twoich urodzinach mamy rocznice Ślubu ❤️
No i imieniny mam dzien przed urodzinami Beti ❤️
Wiec swietuje z Wami urodziny Was wszystkich
Moj brat rok temu mial usuwane zylaki w Warszawie na Lindley’a, niestety mial powiklania w postaci wodniaka, ale juz jest dobrze. Ma 21 lat i poki co nie planuje miec dzieci, ale lekarz powiedzial, ze nie ma na co czekac.
Wik - bardzo dobrze, ze dzialacie, to kolejny krok ku rozwiazaniu problemuprzedszkolanka:), Meggs lubią tę wiadomość
-
a co się miałam obrazić? jakbym słuchała lekarza to bym miesiąc bez seksu była a tu tyle co świeżo pierwszą w życiu stymulacje dostałam i miałam ją marnować ? no way! dlatego nie ma co się załamywać, bo i z tego są dzieci Wiki
Nikodemko piękną datę ślubu mieliście
co do brata to współczuję,że mu się przytrafiło..mój miał super lekarza i opiekę by właśnie nie było powikłań, pilnował bardzo..Beti82, kark, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To prawda potwierdzam z infekcją da się zajść
tylko tego dnia globulki na noc nie wkładałam
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, Nona moze warto zebys podejrzala na usg co tam sie teraz dzieje? Co moze byc przyczyna plamien zamiast okresu?
-
nick nieaktualnyU mnie był bzyk. Nie we mnie, no i się planowałam, żeby nie dojść, ale fajnie tak znowu blisko i wogóle ☺ Po wzięłam od razu dodatkowe magnezy i nospe, już 6h, brzuch nie boli, śluz.normalny, a ja szczęśliwa 😅
EMek ma obiecane znowu w przyszłym tygodniu po wizycie, mam nadzieję, że wytrzymam przez tydzień 😌
Najmłodsza, czyli już będziecie zaczynać z procedurą? Czad 😊
Ja mam teścia z 5 grudnia (super gość), szwagierke z 16 grudnia (super wredna, zadufana w sobie, ale taka jest cała jej rodzina, więc nie zwalałabym tego na grudzień 😂) i byłą najlepszą przyjaciółkę z 24 grudnia 😉
A bratowa mojej bratowej miała termin na 10.01. Cc na zimno opłacone prywatnie na 3.01, a tu... Podczas Sylwestera-imprezy jej odeszły wody 😆 Szybka jazda do kliniki i mają Lenę urodzoną 31.12 o 23 😝
Nona kurde dziwne to... A endo jakie miałaś? Bo skoro słabe plamienie/krwawienie to kurde chyba endo nie przyrosło też...? A test powtarzałaś 😉? -
Kark podziwiam ze tak szybko i łatwo dochodzisz ja to zimna jestem i potrzebuje czasu, ale w 2 trymestrze będziemy znów działać abym poczuła najwiecej przyjemności:-) podobno w ciąży jeszcze bardziej się odczuwa
-
nick nieaktualny