Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Martwie sie tylko bo zbadałam kwas foliowy i wynik jest po ad 20 (norma 4.6-18.7) a juz sie naczytalam o autyzmie.
Wypilam tylko geniusz przed badaniem inofem - mogl zaburzyc wynik? -
Kozgo kwas foliowy najwazniejszy witaminy dla ciężarnych (najlepsze opinie i sklad mają duphavit , ja biore jeszcze jak i przy Poli Ladeevit). I zdrowe odzywianie
Meggs mógł pewnie,nie znam sie ale skoro odstawia sie go w ciąży to i pewnie na wynik jakos wplywa. I nie czytaj głupot! Twoj LUF jakoś slabo wyczytalas na szczescie
.
Niezapominajko cicho!
Haha,ale zawsze sie usmieje przy Twoim poscie wyobrażam sobie Ciebie w wc udajaca ,że robisz dwójke by przeczytac jak bet i tak.. robie tak czasem przy Poli :p
Niezapominajka2, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia, to może faktycznie będzie Filipek - mi tylko z synem tak od razu cyce wyskoczyły
Kozgo fakt, niezły gin Ja narazie biorę kwas, gin coś wspominała o suplu jakimś, ale zobaczę hak wyjdzie morfologia - jak ok to dopiero od 2 trymestru zacznę brać
Niezpominajka to ma ode mnie zaklepany fiolet i II od kilku cykli, w końcu musi pyknąćXxMoniaXx, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Ja tam nie pamietam zebym marzekala ma cycki przy 1 ciazy. A teraz bola ( zwlaszcza w staniku) i sa takie pełne o wieksze. Mam nadzieje ze juz nie urosna bo przed ciążą mialam D. Heh
Marzenie ściętej głowy Bolą i są wrażliwe, ale to mija. Do momentu, kiedy mleczarnia nie ruszy-mnie wtedy np. ból zwalał z nóg, a był to 16-17 tydzień. Jakby ktoś wbijał wielkie szpile w sutki przez całe piersi
Ale jeśli chodzi o rozmiar-mogą nieco nabrzmieć, w końcu gruczoły mlekowe się budzą Więc w pewnym momencie rozejrzysz się za większym rozmiarem, zanim zaczniesz szukać karmicielekPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Beti82 wrote:Masz podane dokladnie ile ? Czy 20 i strzalka do gory? Badalas kiedys wczesniej?
-
Hej , ja nie mam za bardzo czasu sień udzielać ale podczytuje was wieczorem w łóżku hehe gratuluje wczorajszych pozytywnych wiadomości! Apropo witamin tez się zastanawiam ... mój gin poleca Omega med optima ale widzę ze cały gabinet ma w gazdzetach od nich także tego
-
Meggs wrote:Mam wpisane tylko >20 i strzalka do góry. Ale ile przekroczone to nie wiem. Tylko mówie przed badaniem wypilam inofem a on zawiera 200cmg kwasu foliowego. Ale go juz bede ostawiac, a tak to biore kwas metylowany.
-
Niezapominajka2 wrote:A Ty widzę już spać nie możesz w nocy. Za dużo wrażeń jak na jeden dzień
A z tym jednym testem dobra sprawa, ja sikłam tylko raz na jeden
Beti - dzieki, tak zrobie. Odstawie ten zwykły, tylko metylowany bede brała. -
Ja byłam na ostatniej becie. Ta jest po 72h.
Wynik bedzie ok 15.
Po labo weszlam do biedronki po drobne zakupy i w kasie mi cos leci.
Ja juz placzki w oczach.
Szybko do domu a tam sluz. W szoku byłam bo od testu raczej sucho było. Ja o malo na zawal zeszlam.
przedszkolanka:), patuniek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny