Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs Ty się już uspokój z tymi testami papryczka pięknie rośnie daj jej spokój:)
Monia czeksmy na info
Mnie brzuch dalej boli jak na @ calu czas mam wrażenie ze zaraz będzie.
Co do mokrosci to u mnie sachara wiec obalam ze musi być dużo śluzuXxMoniaXx, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Meggs kciuki za piekny przyrost bety, rozumiem ze jutro? i spo koj nie!
Ja za chwile robie amh, 160 zl poszlo:p a pani recepcjonistka srednio mila i powiedziala ze na wynik posiewu czeka sie 10 dni roboczych..mega dlugo. Musze je zrobic miedzy urlopem a okresem ale mam w trakcie delegacje i trudno to zgrac. Ciagle ta logistyka...:p dobrze ze wynik amh bedzie szybciej. Stresuje sie troche
Monia, uff no to mialas stracha...dobrze ze niepotrzebnie:)XxMoniaXx lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie 9dc, a staran jak nie bylo, tak nie ma... porazka. A dni plodne juz czuje. Nic z tego cyklu nie bedzie.
Wczoraj pierwszy raz wypilam 2 saszetki Inofemu i nie wiem czy to jego wina, ale dzis obudzil mnie bol brzucha jak przed okresem, az sie przestraszylam. -
-
Nikodemko mialam wczoraj wieczorem to samo! Bole jajnika ale tez bole krzyza jak na okres... Ja trzeci cykl pije inofem 2xdziennie, powiedzialam to doktorowi D i on na to, ze inofem inofolic etc pomaga kobietom ktore naturalnie nie maja owu albo maja pozno, a w sytuacji gdy kobieta ma owu i regularne nie za dlugie cykle to wg niego nie ma sensu brac. Ale wyraznie tez nie odradzil. Wiec zaczelam sie zastanawiac nad tym... biore ten ostatni cykl a potem wroce do raz dziennie chybaII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami pamietam wlasnie o Twojej radzie i dlatego ten trzeci cykl pociagne 2xdziennie:) ale potem zapytam jeszcze raz tego lekarza czy wg niego moge brac w tej dawce czy jednak za duzo
Lami, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023