Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak w tym cyklu nie wyjdzie to zaczniemy suplementację ❤️Dzięki dziewczyny
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Udostępniony. Ale dla leniwców proszę
[/url]
Niezapominajko no no no! bardzo ładny wykresik dużo serduszek tempka pieknie rośnie. Kciuki za jakiś mały implantacyjny spadek jutro lub pojutrze, bo podejrzewam, że na to czekasz (ja wypatrywałam w ostatnim cyklu), no i obyś kontynuowała lutowe szaleństwo:D
A, przeglądałam wykresy ciążowe na ovu i widziałam też szczęśliwe bez spadku implantacyjnego. Pewnie może się zdarzyć, że akurat nie będzie on widoczny w naszej stałej porze mierzenia temp.
Mój wykres na razie dziwny, zazwyczaj miałam bardziej stabilną temp w 1 fazie, ale moze sie ureguluje przed samą owu
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Ja z początku też panikowałam ze jajowody niedrożne i chcialam sono hsg umawiać. Trafiłam jednak na wyluzowana pania ginekolog która powiedziała ze wymyslam i dopiero po roku bez sukcesu mam sie zainteresowac tematem. Anionka masz jeszcze czas na taka diagnostyke!! Dajcie sobie czas na starania, to ma prawo potrwać.
Niezapominajko! Fiu fiu coś czuje ze za 3 dni nam z pozytywem wyskoczyszAni0nka, Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Hej hej, ja tylko na chwile, podczytuje was i nie chce się za bardzo tu u was udzielać, bo wiem, że to wątek dla tych, które się znają, ale ta Twoja beta Kozgo zwaliła mnie z nóg i może to będą bliźniaki?
W rodzinie nie mamy ale kto wie na usg może bardziej się dowiem ile to po ovu i kiedy była.Nona lubi tę wiadomość
-
kozgo wrote:W rodzinie nie mamy ale kto wie na usg może bardziej się dowiem ile to po ovu i kiedy była.
-
Ja byłam w klinice niepłodności dali badań milion i kazali od razu histeroskopie zrobić ale tak mnie to przeraziło ze po 5 min wizycie takie zalecenia ze poszłam na druga konsultacje lekarz odradził mi to kategorycznie powiedział ze nie ma wskazań a w klinice niepłodności od razu zlecają co 2 pacjentce a to inwazyjne badanie które może mieć powikłania No i u niego się okazało ze milion usg przez rok i nikt nie zauważył ze jest za głęboko zrobimy szew po cc. Zabieg poprawy tego miałam w grudniu w styczniu poprawka i proszę natomiast mój lekarz twierdzi ze to jest tak rzadkie ze w swojej karierze a ma lat pewnie z 70 to 2 taki przypadek
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Alexandra daj spokoj jak masz ochotę to zostań,w końcu nas poznasz a my Ciebie każda kiedys zaczynała;)
U kozgo beta a u Meggs prog jak na bliźniaki
Anionka bzykajcie sie,pijcie wino i się uda . Jak widac to najlepszy sposóbWik89, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Chyba będę tym pimafucinem smarować na razie bo jest bezpieczny w ciąży. A ten gynazol nie... będę brać iladian doustnie i Lactovaginal dopochwowo. Naczytałam się o tym gynazolu
Anionka, ja 2 razy stosowałam gynazol w tej ciąży. Jest bardzo dobry i polecam, jeśli lekarz Ci go przepisał. Jedyny mankament, to 2 i 3 dnia po zastosowaniu leje się mnóstwo wydzieliny-ja byłam w takim "wieku" ciążowym, że myślałam, że to wodyPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm