Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beta 58,4 mlU/ml
Progesteron 55,0 ng/mlspeakyourmind93, przedszkolanka:), Beti82, Julia93, Szczęściara, Ewelina92, Niezapominajka2, Nona, Lami, patuniek86, Słoneczko12, Nikodemka, XxMoniaXx, Wik89, Pestkaa, kark, moyeu, sunshine03, Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs pieknie.Gratulacje
Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Ej bo ja bez dupka i luteiny jestem , to chyba da rade ten prog?
-
nick nieaktualny
-
jeeeezu dziewczynki tak ogromnie gratuluje kolejnym co maja w sobie fasolki !! za niedlugo chyba bede jedyna z rozu ... ahhhh
strasznie sie ciesze ze taki wysyp przyszlych mamusiek tutaj
tak z innej beczki .. ja chyba tych testow ovu nie kumam... mam 21 dzien cyklu i wychodzi mi ze dzis grube dwie krechy i podwyzszona temp.... w takim dniu cyklu dopiero ovu ? ;/ ja juz glupieje serio... mam cykle 30-32 dniowe ahhhh chyba za duzo na to wszytsko patrze te wykresy srety berety
-
Ja właśnie siedzę i czekam na swoją kolej u ginekologa, co mam się zapytać czy płyn jest po owulacji i coś jeszcze ?
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Meggs, ale cudna beta! Prog wymiata
Super!
Kozgo, a może tak dla siebie siknij na test ciążowy? Zobaczysz 2 różowe krechy, widok boski
Ja miałam 6 testów i sikałam praktycznie dzień po dniu Ale nie przy takiej becieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 20:12
Meggs lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Meggs - aaaa!!!!! Napisz nam jak zareagowal maz
Tak bardzo chcialabym z Wami zostac az do konca ciazy, ktorej jeszcze nie ma! Ale wiem, ze jesli potrwa to dluzej niz bym chciala, to chyba nie dam rady psychicznie. Wtedy bede z Wami duchem
Meggs, Nona lubią tę wiadomość
-
Dzieki kochane!
Mąż hahaha mega śmiesznie zareagował. Ucieszył sie bardzo, potem z 20 razy musiałam mu tłumaczyć wynik bety i o co chodzi. Teraz chodzi po domu w kólko odreagowuje stres bo sie zetresował aż z tej ekscytacji. Przyszedł teraz i zapytał od kiedy ma sprzatać kuwete zebym sie toxo nie zaraziłaprzedszkolanka:), Słoneczko12, patuniek86, Wik89, Niezapominajka2, Pestkaa, Nona, Arashe lubią tę wiadomość