Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozgo, nie robiłabym bety przy takim wyniku. Prawda jest taka, że przy tych wartościach beta nie rośnie już w kosmos i nie zawsze się podwaja. A tym się możesz niepotrzebnie zestresować. Teraz możesz spokojnie podejrzeć np. pęcherzyk na usg. Kiedy idziesz na wizytę?
kark lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
No wlasnie Kozgo tez bym nie robila bety tylko do lekarza sie umowila.Przegapilas chodzenie na bete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 19:12
Lami, przedszkolanka:), Pestkaa, kark, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulia to nir ciąża w brzuchu, tylko Julka
Kozgo, rozwaliłaś system! Piękna beta! Jestem za tym co mówią dziewczyny - teraz nie na betę tylko na wizytę idź
Monia, ja z najmłodszą też robiłam 2 bety: 52 i 132. Potem już nie powtarzałam
Meggs, my też czekamy razem z TobąNona lubi tę wiadomość
-
kozgo wrote:Julia pięknie co za dzień cudownych wiadomości
Pestka jak Ty zaczarujesz to nie ma bata to za dwa dni 2 beta czy przy takim wyniku się nie robi ?
Moj M sie mnie nawet zapytal co sie tak cieszę do tel,haha to mu mówię jakie dziś rewelacje na forum super dziewczyny!!!przedszkolanka:), Niezapominajka2, Lami, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Kozgo, nie robiłabym bety przy takim wyniku. Prawda jest taka, że przy tych wartościach beta nie rośnie już w kosmos i nie zawsze się podwaja. A tym się możesz niepotrzebnie zestresować. Teraz możesz spokojnie podejrzeć np. pęcherzyk na usg. Kiedy idziesz na wizytę?
Lekarz jeszcze nie odebrał mówił na wizycie ze jeżeli byłaby ciaza to wizyta po 10 lutego
Od wczoraj wieczorem dupka biorę i cisza dziś 2 razy dziennie inofem odstawic ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 19:38
-
kozgo wrote:Lekarz jeszcze nie odebrał mówił na wizycie ze jeżeli byłaby ciaza to wizyta po 10 lutego
No to już bardzo niedługo-dzisiaj 4 w przyszłym tygodniu możesz faktycznie już zobaczyć serduszkoPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm