Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:34
Nona, kark lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Lami trafilas z tym watkiem az mam ochote sikac w 6 dpo haha dobrze,ze testow nie mam.Ale smutno troche bedzie zostac na różu
Beti, nie bedziesz sama na różu..
U mnie coś nie tak. Bardzo bolą mnie kolana. Siedzę i płaczę, cały czas cośCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
przedszkolanka:) wrote:Kozgo nie!!!!!!!! Matko Kochana co tu się dzieje!!! Taka beta to ja na usg przy pęcherzyku nie miałam!!! Gratuluje!!!!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Kogzo, woooow- wielkie gratulacje
U mnie test pozytywyny owu był 12 i 13 dni temu. Rzeczywiście owulacja mogła być później niż wychodziły testy. Wydaje mi się, że może być 9-12 dpo. Wg aplikacji jest 12 dpo. Ciężko określić, bo u mnie cykle nieregularne.
Ale dzisiaj czuję wyraźne pikanie lewego jajnika. No nic, czekam dwa dni i powtarzam!
Powiem Wam, że dla świętego spokoju byłam na tej becie. Byłam przekonana, że zobaczę wynik później 2 a tu takie coś ^^Lami, Nona lubią tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:35
-
Ewelina92 wrote:Kogzo, woooow- wielkie gratulacje
U mnie test pozytywyny owu był 12 i 13 dni temu. Rzeczywiście owulacja mogła być później niż wychodziły testy. Wydaje mi się, że może być 9-12 dpo. Wg aplikacji jest 12 dpo. Ciężko określić, bo u mnie cykle nieregularne.
Ale dzisiaj czuję wyraźne pikanie lewego jajnika. No nic, czekam dwa dni i powtarzam!
Powiem Wam, że dla świętego spokoju byłam na tej becie. Byłam przekonana, że zobaczę wynik później 2 a tu takie coś ^^ -
Woooow Kozgo co za beta! Miałabyś kreski w kosmos na tescie a nie takie bladziny jak u mnie! Mega sie ciesze! Kurcze taka głupota jak poprawic szew i bach od razu sukces!!! Mega sie ciesze gratki kochana!
A moich wyników oczywiście nie ma.Lami lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Kolana ? A co robilas kochana? Chodzisz na jakies cwiczenia?
Właśnie o to chodzi, że nie chodzę na ćwiczenia i nie robiłam nic czym mogła bym przeciążyć stawy. Od jakiegos tygodnia, może ciut więcej, bolała mnie żyłka, która pojawiła się na jednym kolanie, a od wczorajszego wieczora bolą mnie obydwa kolana. Nie wiem, może przeziębiłam te kolana.. Oby to nie był jakiś stan zapalny, bo ze starań niciCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Lami wrote:Słoneczko, żeby jak najszybciej sobie ulżyć znajdź fizjoterapeutę, który robi kinezjotaping. Kolana, jeśli nie ma jakiegoś urazu, najczęściej siadają od kręgosłupa. Porozciagaj się dzisiaj plus ciepła kąpiel.
Dziękuję Lami Właśnie o niczym innym nie marzę jak o ciepłej kąpieliWik89 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Meggs a jak Twoja z emocji przeoczyłam nie wiem kiedy owu niby 15dc zakładał bezowulacyjny albo mnie spryciarz oszukał a 25 dc było już po owulacji dziś 32 dzień cyklu wiec mam podejrzenia ze lekarz mnie trochę wykiwał żebym wyluzowała Haha proga mam 22 bez szału ale tez bez dramatu
Inofem pierwszy cykl
seks co 2-3 dni
Dużo wysiłku bo po 4-5h jazdy na nartach
Wino i piwo grzane Haha
Dużo stresu oprócz urlopu było 5 dni luzu
Nie odżywiałam się zdrowo
Ale jadłam codziennie grejpfruta bo miałam ochotęprzedszkolanka:), Nona, Beti82, Pestkaa, kark, Arashe lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Dziś nie poszłam na trening jak wy z ćwiczeniami po pozytywnym teście ?