Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUff, dzięki
Telefon podłączony, mogę wreszcie wrócić do wirtualnego świata
Też jak patrzę na to zdjęcie, to mam wrażenie, że zarys buzi i nóżki i rączki widzę... O jejku
Najlepsza wizyta. Gin wkłada usg, a tam pęcherzyk meeega, normalnie prawie na cały monitor! Aż sama ginka "No proszę, ale masz duży pęcherzyk". Ze 2 sekundy nie oddychałam, ale zaraz bobo się pokazało, a ginka do siebie mruczy "Taki duży pęcherzyk i tylko jedno?". Znowu przestałam oddychać, ona gmerała i gmerała, ale na szczęście nic nie wygmerała i jeden dzidź jest
A jak M zobaczył zdjęcie to mówi "Dziewczynka!". To pytam czemu, a on, że przecież od razu widać, że wygląda na dziewczynkęLami, Nikodemka, Arashe, blair., Wik89, przedszkolanka:), Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
Tak wiem ,czekanie jest straszne.Zazdro ale wiem ,ze jest straszne a sobie wybrazcie jak trzeba do nastepnego dnia czekac wrr
-
Lami wrote:Beti, kochana, my wiemy, że zostanie Tobie tamto wynagrodzone :*
-
Szczęściara wrote:Beti ja też mam zawsze późno betę. Czasami zlituja się i wrzuca po 20 a tak to na drugi dzień wrr.. Nie dość że robi się prywatnie i nie kosztuje mało to jeszcze te czekanie.
-
Kark, piękna fasolka!
Meggs gratulacje, mam nadzieję, że beta będzie ładna
Zaraz będę Was nadrabiać.
Ja dzisiaj byłam na becie. Robiłam jak zwykle w luxmedzie i zawsze wychodził wynik >2 dwa co oznaczało brak ciąży.
Dziś wynik to 2.4- obstawiam jakiegoś biochema... W dodatku morfologia wyszła średnia, bo leukocyty wynoszą 13,przy normie do 10. Myślicie, że powinnam powtórzyć za dwa dni?kark lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️