Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti coś czuję że niedługo dołączysz do grona brzuchatek. Do przeczkolanki moje przeczucia się sprawdziły. Jak znajdziesz z tej późnej owu to obalisz mit że późna owu jest jakoś mało wartościowa.
przedszkolanka:), Ani0nka, Beti82 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Beti coś czuję że niedługo dołączysz do grona brzuchatek. Do przeczkolanki moje przeczucia się sprawdziły. Jak znajdziesz z tej późnej owu to obalisz mit że późna owu jest jakoś mało wartościowa.
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Meggs no niezle jaja jak bedziemy miec dzieci z papryki hahah
przedszkolanka:), Lami, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Beti, a pamiętasz jak sobie żartowałam, że fajnie byłoby miec wyjaśnienie dla dziecka skąd się wzięło, że spod choinki? No i się sprawdziło!
Życzę Tobie, żebyś miała dziecko z papryki!Beti82, Meggs, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Julia93 wrote:A jako że papryka to rodzaj żeński, pewnie z tych papryk wyjdą dziewczynki
-
Lami wrote:Beti, a pamiętasz jak sobie żartowałam, że fajnie byłoby miec wyjaśnienie dla dziecka skąd się wzięło, że spod choinki? No i się sprawdziło!
Życzę Tobie, żebyś miała dziecko z papryki! -
Meggs, jeszcze raz gratuluję! Bardzo się cieszę Twoim szczęściem
Pestko, zapomniałaś o mnieMeggs lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Ani0nka wrote:Beti a Ty kiedy testujesz? Ja 15 lutego
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Meggs mega piekny róż powtorze jeszcze tu! gratki i kciuki za wynik bety!
Ohhh niezle sie zaczal luty:D Oby tak dalej
Coraz tu wiecej zafasolkowanych prosze przeslijcie i dla mnie wiruski:) tak bardzo chcialabym kiedys zobaczyc te dwie kresi, rozmarzam sie jak widze Wasze pozytywy...
Ja sie poki co stresuje badaniami nasienia (w srode) i moim amh, jutro ide rano..
Kark kciuki za wizyte!
Meggs lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023