Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
rzepakowepole wrote:I właśnie mi się przypomniało, że ta, która pierwsza zajdzie po seksie po domniemanej owulacji, stawia mi wino. Która to, przyznawać się!!!
-
nick nieaktualny
-
Przekroilam papryke a tam w srodku druga mala A wczoraj mowilam Boze daj mi jakis znak hahahah
Julia93, alexxandra84, sunshine03, Pestkaa, Ani0nka, Meggs, Lami, Ewelina92, Szczęściara, przedszkolanka:), kark, blair., patuniek86, Arashe, Nikodemka, moyeu, kalcia, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Beti!!! ja tez poproszę ciążowe wituski bo przeziębieniowych już mam
Julia93, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Krew oddana. Oby coś z tego wyszło.
Niezapominajko kochana jestem pewna że zaraz tu dołączysz! Tak jak i Nikodemka, Nona, Wiki, Beti, Szczęsciara , Słoneczko i Anionka za wszystkie trzymam bardzo mocno kciuki i wierze najmocniej na świecie!
Kozgo Ty juz jestes w ciązy
A co do objawów.
Pewnie jakbym się nie starała to bym ich nawet nie wyłapała ale tak:
1) ból brzucha - od ok 7 dpo - taki jakby na okres, jakby ćmiło, jakbym zakwasy miała. Najbardziej na rano po przebudzeniu.
2) klucia jajników - obu - jak kichne/ kaszlne / cos ciezkiego podniose
3) bol piersi - zaczal sie jak co cykl od 7 dpo. Z tym ze jest jedna roznica, z reguly piersi mnie bola, ale lewa po kilku dniach doskwiera znacznie bardziej , a prawej w ogole nie czuje. Az myslalam ze mam tam guza jakiegos. Ale nie. Teraz lewa boli, ale prawa boli bardziej niz lewa!
4) bol krzyza - od wczoraj - jakies 10 dpo - myslalam ze to efekt malowania mieszkania przez tydz ale chyba jednak nie
5) z reguły juz na tydzien przed okresem robia mi sie pryszcze - teraz nic
6) przed okresem mam tez mega ochote na czekolade - teraz leza dwie wielkie milki nietkniete
7) przed okresem z reguły mam mega ochote na seks - teraz boze bron! Nic a nic!
szybsze męczenie - wczoraj mąż sie smial ze kondycja mi siadla bo takiej zadyszki po schodach zlapalam ze masakra
9) śluz - zawsze po owu mam sluz kremowy, ale tym razem mam mokro w majtkach - duzo wodnistego - rozciagliwego - kremowego sluzu
I to tyle mam nadzieje ze nie macie mnie za wariatke!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 11:57
Niezapominajka2, Pestkaa, Szczęściara, przedszkolanka:), Wik89, Nona, moyeu lubią tę wiadomość
-
Kurde o mnie śluzu na majtkach nie ma trochę tylko przy podcieraniu co jakiś czas cycek lewy boli bardziej i to po zewnętrznej stronie prawy jak zgniotu to ma wysokości sutka sle bardzo mało . Lewy jajnik często boli, brak pryszczy i brak takiego bólu igielkowego jaki zawsze miałam przed @ No i to dziwne plamienie jasnopomaranczowe i z szafki bardzo mocno czuje miętę jak otwieram szafkę z herbatami ten zapach mocno meczy.