Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hokus pokus czary mary
niech TEN test NIE będzie biały,
dwie krechy ujawnią się na teściku!
Meggs! rodzisz w październiku!
Zaczarowałam hahaha
super!!! bardzo się cieszęprzedszkolanka:), Lami, kark, Meggs, Ani0nka, blair., patuniek86, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Pamiętacie jak Megss nam napisała, że nie mamy do niej przeczuć, to zrobi nam psikusa?
Do momentu tych spadków temp...
Dzięki dziewczyny! Jestem mega przerazona i tak zdziwiona ze az ciezko to opisac bo czulam sie dokladnie jak przed okresem.
Fioletowa strona mocy i wasze czary mi pomogły! Bez Waszego wsparcia by sie nie udało!kark, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Pestka mnie zaczaruj proszę
Meggs dawaj jakie objawy ?
Wspaniała wiadomość przy poniedziałku normalnie jak się wszystkie na ten październik rzuciły dobrze ze ta strona jest bo w takim tempie nikt nasercowe testowanie noe zostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 10:11
Meggs lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Pestka to ile Ci jeszcze zostało dziewczyn do czarowania ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 10:12
Niezapominajka2, blair., Ani0nka, Lami, alexxandra84, Słoneczko12, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Meggs, Ty chyba w życiu cienia nie widziałaś Normalna i piękna kreska, gratulacje!
Przedszkolanko, muszę Ci coś powiedzieć-śniłaś mi się
Właśnie przez tę wyprawkę Przejeżdżał obok mnie samochód z tymi super-hiper-oczojebnymi kolorami na wyprawce I obok dziewczyna z długimi włosami Krzyknęłam Ci "cześć przedszkolanko", a Ty w szoku i z uśmiechem pojechałaś dalej
Takie sny to ja rozumiem, lepsze to, ni z kolejny sen o porodzieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Meggs, Meggs, Meggs Juz napisalam co mysle na różu
Czuje, ze za chwile dołączy Nona
Dziewczyny, blagam, zaczarujcie tez mnie... Ciesze sie strasznie Waszym szczesciem i tak bardzo chcialabym dzielic je z Wami, ze sobie nie wyobrazacie ((Pestkaa, Meggs, kark lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Meggs, Meggs, Meggs Juz napisalam co mysle na różu
Czuje, ze za chwile dołączy Nona
Dziewczyny, blagam, zaczarujcie tez mnie... Ciesze sie strasznie Waszym szczesciem i tak bardzo chcialabym dzielic je z Wami, ze sobie nie wyobrazacie ((
Nikodemka trzymam kciuki za Ciebie z calego serduchaNikodemka lubi tę wiadomość