Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami, byloby pieknie gdyby sie sprawdzilo to, co mowisz
Wzruszam sie jak wyobrazam sobie, ze jestem w Waszej sytuacji i widze na tescie te dwie kreski. Niczego nigdy tak mocno nie pragnelam. Dlatego tak sie boje. Ale licze, ze zaraże sie od Was i podziała...Lami lubi tę wiadomość
-
alexxandra84
kozgo
Beti82
Nikodemka
nie ruszajcie się stąd, siedźcie z nami na fiolecie te czary to tu!
aha! i bym prawie zapomniała oprócz czarów, fioletowej mocy i wirusków działa tutaj też ovufriendkowa mapa marzeń z pierwszej stronykark lubi tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:alexxandra84
kozgo
Beti82
Nikodemka
nie ruszajcie się stąd, siedźcie z nami na fiolecie te czary to tu!
aha! i bym prawie zapomniała oprócz czarów, fioletowej mocy i wirusków działa tutaj też ovufriendkowa mapa marzeń z pierwszej strony
obys miala racje ooo zaraz lece zobaczyc do tej mapy marzen
-
Nie no najbardziej z tego wszystkiego to jednak działa SEKS! Gratulacje! Chyba nam się tu zaraz zrobi konkurencyjny październikowo-jesienny wątek. Ja też dołączam, co mi tam.
I właśnie mi się przypomniało, że ta, która pierwsza zajdzie po seksie po domniemanej owulacji, stawia mi wino. Która to, przyznawać się!!!kark lubi tę wiadomość
-
Jej dziekuje Wam jestesciw kochane!
Musialam dokonczyc robote i ide do labu teraz. Jak wroce opisze Wam cala liste objawów ktore dostrzeze tylko zapalona staraczka nawet sniadania nie zjadłam z tej euforii!przedszkolanka:), Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny