Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
hihi ale fajnie
a ja mam prośbę- kibicuję każdej,ale jak tak będziecie tu codziennie sypać kreskami i betami to ja nie wyrobię się z wyprawkami i zamiast na porodówce to urodzę przed maszyną!
Poza tym mnie mdli blee.Niezapominajka2, Słoneczko12, Meggs, Lami, Wik89, kark, Nona, Arashe lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko to chyba te za wczesne zamowienia zadziałały hahaha To ja tez zamawiam cały zestaw w różu
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Ta FIOLETOWA STRONA MOCY daje takiego kopa, że nawet nie da się tego opisać! Jest tutaj tak pozytywnie, że trzeba tu jak najszybciej dołączyć, ale tak pełnoprawnie z fasolką
Nikodemka, Lami, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
dziewczynki.... ciesze sie kazda z Was i waszymi kreskami dwiema jednak chyba tu nie pasuje takie mam odczucie wiem ze to co innego starac sie o trzecie dziecko kiedy niektore staracie sie dlugo o pierwsze....
mOZE to dlatego ze nie jestem z Wami od pocatku i nie mialysmy okazji sie tak zzyc jak Wy zdazylyscie sie zzyc...
by the way.... kibicuje Wam z calego serduszka :* bede na pewno Was podczytywac... cudowna jest fioletowa strona mocy
-
J.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:35
-
Ani0nka wrote:Ja właśnie siedzę i czekam na swoją kolej u ginekologa, co mam się zapytać czy płyn jest po owulacji i coś jeszcze ?
U mnie i u Meggs chyba płynu nie było :p napisz jak po wizycie
Która to marudziła ze ma LUF bo płynu nie było Meggs nie Ty przypadkiem :p?
Patuniek chyba silne bo mam jeszcze po synku stary test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 20:51
-
alexxandra84 wrote:dziewczynki.... ciesze sie kazda z Was i waszymi kreskami dwiema jednak chyba tu nie pasuje takie mam odczucie wiem ze to co innego starac sie o trzecie dziecko kiedy niektore staracie sie dlugo o pierwsze....
mOZE to dlatego ze nie jestem z Wami od pocatku i nie mialysmy okazji sie tak zzyc jak Wy zdazylyscie sie zzyc...
by the way.... kibicuje Wam z calego serduszka :* bede na pewno Was podczytywac... cudowna jest fioletowa strona mocy -
Pęcherzyk pękł czyli dobrze wyczułam owulacje powiedział ze dziś jak bym miała ochotę to możemy jeszcze powspolzyc, dostałam preparat do smarowania i dopochwowy i zobaczymy co będzie. Dziś jeszcze się pokochamy a jutro zapodam kuracje jak w tym cyklu i następnym nie wyjdzie to badanie nasienia i drożność jajowodów
Wik89, Pestkaa, przedszkolanka:), Nona, Arashe lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:U mnie i u Meggs chyba płynu nie było :p napisz jak po wizycie
Która to marudziła ze ma LUF bo płynu nie było Meggs nie Ty przypadkiem :p?
Patuniek chyba silne bo mam jeszcze po synku stary testSłoneczko12, Wik89, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
[QU.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:35
Słoneczko12, Niezapominajka2, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Umówię się po 6 cyklach na drożność jak nie wypali dla mnie tez za szybko no ale tak powiedział. Gynazol dopochwowo mam wziac. Jutro wezmę dziś już tez odpuszczamy bo mój nie ma ochoty, dostał tez Pimafucin
-
Hej hej, ja tylko na chwile, podczytuje was i nie chce się za bardzo tu u was udzielać, bo wiem, że to wątek dla tych, które się znają, ale ta Twoja beta Kozgo zwaliła mnie z nóg i może to będą bliźniaki?
Niezapominajka2, Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Chyba będę tym pimafucinem smarować na razie bo jest bezpieczny w ciąży. A ten gynazol nie... będę brać iladian doustnie i Lactovaginal dopochwowo. Naczytałam się o tym gynazolu