Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam mdłości albo jak mam mega przerwę w jedzeniu (wczoraj przez wizytę miałam 5h i pod koniec w aucie myślałam, że będzie bełt) i pod wieczór, jak już leżę w łóżku i próbuje zasnąć.
A wiecie jaki sen miałam? Wchodzę do teściów, a tam tesciowa wyciąga taki cudny, prosto z piekarnika, mięciutki i mokry serniczek. A potem drugi i trzeci... O boże! Obudziłam się i gdybym miała twaróg w lodówce, to o tej 3 rano bym w kuchni sernik piekła A już 3 miesiące ciast i ciastek nie jem i nawet ochoty nie mamLami, Arashe, Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie najlepsze robi... Teść On lubi takie jak ja - bez dodatków i żeby w środku były nie całkiem suche wypieczone, tylko takie lekko wilgotne
Kurde, pisze o tych sernikach i chyba dzisiaj jakiś dietetyczny wykombinuję, bo mnie rozerwieprzedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
Psychicznie to nie dla mnie serio. Od razu widze biochemiczna albo inne cuda na kiju.
Sikłam jeszcze na bobo test i pink super czuły ktory nadaje sie na śmietnik moim zdaniem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38e43004f304.jpg
Ani0nka, kark, przedszkolanka:), moyeu, patuniek86, Słoneczko12, Nona lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5954e3fa2eb.jpg
To bobo test, zrobiony 27.12, gdzie wyszła beta 100. Mega ciemny był dopiero przy becie 1900.
Tu 1900
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0222c447f7a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 10:16
kark, Wik89, moyeu, patuniek86, Ani0nka, speakyourmind93, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Meggs ja wiem że łatwo mówić, ale nie wkręcaj nic sobie, bo tylko się denerwujesz a to nie wskazane kreski na bobku jak malowane, pinków nie znam, ale skoro dziewczyny robiły i im nie pokazywały to ja im wierzę na słowo! Wszystko będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 10:25
Meggs lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Lami uwielbiam Cie!! Jej dziekuje
Oddycham i już nie sikam na zadne testy bo to tylko stresuje a niczego nie wnosi.
Przepraszam Was bardzo za sianie paniki
Moyeu dziekuje kochana! Moje piersze testy z druga kreska wiec panika na maksa! ❤Lami, moyeu lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Lami uwielbiam Cie!! Jej dziekuje
Oddycham i już nie sikam na zadne testy bo to tylko stresuje a niczego nie wnosi.
Przepraszam Was bardzo za sianie paniki
Moyeu dziekuje kochana! Moje piersze testy z druga kreska wiec panika na maksa! ❤ -
Ja 88 rocznik
Przedszkolanka mnie muli bo głodna ale na moc ochoty nie mam
Meggs będzie dobrze ja wogole w pierwszej ciąży jeden test jedna beta teraz tylko jedna beta chyba nie lubię na testy sikać tyle było białychprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
O rany kozgo jaka piękna beta! Kiedy idziesz na wizytę?
Meggs wszystko będzie dobrze, beta na pewno pewnie urośnie, a na razie jest mała, więc przyrost z 60 procent w ciągu doby nie zwiększa jej aż tak bardzo, to i kreski jasne
Ja byłam na pierwszym badaniu krwi, na razie wiem tylko, że płytki oczywiście poniżej normy, a reszta ok 16. A wizyta w czwartek wreszcie.Meggs lubi tę wiadomość