Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beta 393.9
Nikodemka, sunshine03, Lami, Ani0nka, Niezapominajka2, moyeu, patuniek86, Wik89, kark, Nona, Arashe, Beti82, przedszkolanka:), blair., Meggs, Julia93, Pestkaa, Słoneczko12, speakyourmind93, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Czekam wlasnie na kolejnych klientów, dzisiaj mam maraton sesji z okazji Roczku i powiem Wam, ze na mnie naprawde zle dziala moja praca. Nie umiem sobie z tym poradzic. Po wyjsciu ode mnie kazdego malucha, mam chwile, kiedy lzy naplywaja mi do oczu i niestety, ale z kazdym miesiacem jest mi ciezej. Nie spodziewalam sie, ze instynkt macierzynski ma taka moc.
-
Monia, no to zaszalałaś
Nikodemko, ja wiem, że Twój bobasek będzie najbardziej obfotografowanym bobaskiem na świecie. Jeszcze chwilka :*
Ostatnio w piątek była u mnie moja siostra z przyjaciółką, którą też bardzo bardzo lubię. Ona ma 35 lat i od jakichś 5 starają się i nie wychodzi. Ze względu na wiarę wszelkie ingerencję nie wchodzą w grę. Nie potrafiłam jej powiedzieć, że spodziewam się dziecka. Po prostu wiem jak było mi ciężko słuchać takie wiadomości po kilku miesiącach, a co dopiero latach...
W ogóle nie powiedzieliśmy jeszcze nikomu oprócz rodziny, trzy koleżanki w pracy i dyrekcja wiedzą. Myślałam, że będzie tak, że będziemy mówić wszem i wobec, a teraz jest taka ostrożność.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyLami, my w przyszłą niedzielę jedziemy do znajomych. Jak u nas najstarsza miała 2 lata to oni zaczęli się starać o pierwsze. Do tej pory nie mają dzieci.
Wszystkie wyniki super z badań takich powiedzmy podstawowych. Miała kilkanaście ciąż biochemicznych i dwie pozamaciczne.
Tylko też są bardzo wierzący i ona nawet na inseminacje się nie zgadza.
Boję się im powiedzieć... -
nick nieaktualny
-
Anionka - u mnie dopiero 9dc.
Lami - bo to trudna sytuacja. Jesli uda mi sie zajsc w ciaze, to tez w takiej bede. Z jednej strony unosisz sie nad ziemia i chcialabys wykrzyczec calemu swiatu, zeby cieszyl sie razem z Toba, a z drugiej to my staraczki dobrze wiemy jak to jest slyszec nowine o czyjejs ciazy, kiedy nam kolejny raz sie nie udaje.
Ja bylam troche zla na moja przyjaciolke miesiac temu. Wrocilam z tego usg na ktorym lekarka zauwazyla zrost jajnika z macica, bylam zaryczana i zalamana, napisalam do niej po pocieszenie, a ona oznajmila mi, ze jest w drugiej ciazy, udalo sie jej w drugim cyklu staran. Bardzo sie z tego ciesze, naprawde. Ale wystarczyloby gdyby powiedziala mi o tym chocby dzien pozniej, kiedy ochlone. Postanowilam sobie wtedy, ze kiedy mi sie uda bede po prostu ostroznaspeakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Monia piękna beta:) powiedz mi kiedy obstawiasz była ovu który dzień stycznia? Bo okres miałyśmy tak samo zastanawiam się kiedy u mnie musiało być ovu ze taki gigant.
Przedszkolanko mnie dziś turbo mdli ledwo w pracy siedzęprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko, ja w środę na badania, a w czwartek na spotkanie z bąbelkiem
Przedszkolanko, nie wiem jak to jest na zwolnieniu na działalności, ale zrób tak, żeby Tobie było najlepiej :* Towje i maleństwa zdrowie najważniejsze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 14:27
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny robilam dzisiaj badania proga ,tsh i APTT .Oczywiscie dzis tylko APTT ale co chce wam powiedziec.Heparyna działa specjalnie zrobilam to badanie ,zeby sprawdzic .Przed braniem mialam 28 wynik ,To jest dolna granica normy a teraz mam 32,1 Bardzo sie ciesze .Ale czułam ,ze to dziala bo mi krew leciala po pobraniu i troche sie uwaliłam hah a nigdy tak nie mam.Po samym acardzie niestety roznicy zadnej u mnie nie bylo
Nona, przedszkolanka:), Lami, blair., Arashe, Julia93, Meggs, Pestkaa, Ani0nka, kark lubią tę wiadomość