Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestko na pewno wszystko będzie u Ciebie super trzymam kciuki!
Ja do swojej teź odliczam,troche ze stresu,troche ze zniecierpliwienia bo jak jutro będę się tak czuć jak dzisiaj (czyt.masakra mdłości cały dzień) to biorę l4 bez zastanowienia.
Na która macie wizyty?
Słoneczko piękny sen,jasne,że dobry znakPestkaa, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko idziesz na wizyte juz z mezem ? Czy sama by Pola byla z tata ?
Ja w czw mam dzwonić na ktora mam w ten pt przyjsc bo jestem wcisnieta w kolejke. Ale lekarka jest od rana wiec mam nadzieje ze mi powie ze mam przyjsc przed wszystkimi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 17:44
-
Nona idziesz na proga ?Badalas kiedys po owu?
-
Słoneczko, super! A zbijałaś czymś?
U mnie wizyta dopiero na 14. Później będę miała 20 dni czekania. A prenatalne. Ciekawe czy na koniec 13 tygodnia dowiem się czy chłopczyk czy dziewczynkaSłoneczko12 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Dobra, to się nie nastawiam
Chociaż od początku jest gadanie, że dziewczynka, dziewczynka. Ja później zaczęłam mówić, że czuje chłopca, bo się zaczęłam tylko za tym różem oglądać i tak, żeby się nastawic i na chłopca i dziewczynkę.
Mój 6 letni chrześniak też ma taką formę zaprzeczania. Cały czas mówi, że będzie kuzyn, a ostatnio się mojej siostrze przyznał, że jak prosił pół roku o wykrywacz metali to dostał coś innego, więc teraz mówi, że kuzyn, kuzyn, to dostanie kuzynkę
On w ogóle tak czeka na dzidziusia, że każdego dnia ma różne pomysły. Dzisiaj wstał ponoć w nocy i stwierdził, że musi zrobic mój portret, bo jak już będzie dzidziuś i się będzie nim zajmował, "bo ciocia pójdzie sobie na kawkę, albo drzemkę" i maleństwo zatęskni za mamusią, to od razu pokaże ten portret. Tylko zaraz mówi, że musi to dobrze obmyślić, bo rama będzie drewniana i trzeba ją dobrze zabezpieczyć, żeby drzazg nie było. Później dodał "mamo, nawet nie wiesz jak ja już kocham to maleństwo". Będzie najlepszym kuzynem pod słońcem ❤️❤️❤️Pestkaa, Meggs, Niezapominajka2, Beti82, Słoneczko12, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero