Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs myśli, że tam u niej w brzuszku to zapłodnione jajeczko tylko sobie siedzi. A Ten dzieciaczek tyle zmian przechodzi w jeden dzień! To jest magia, że nim się obejrzymy, a tam już serduszko, rączki, nóżki, a później paluszki, ząbki... No to jest niesamowite, że po tych 8 tygodniach od owulacji mieszka sobie miniaturka noworodka.
Dlatego dziewczyny w tych pierwszych tygodniach dbajcie o siebie niesamowicie! W tym czasie odgórnie powinno się być na L4. Dużo pijcie wody, odpoczywajcie, spacerujcie. To najważniejszy czasWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 18:51
przedszkolanka:), Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyU nas Tosia 21tc pokazała płeć.
Kajtuś w 14tc, a Basia uwaga właśnie w 13tc
Ginka pokazała ją w 3d, pokazuje między nogami, a tam penis i jajka normalnie ! A ginka, ze będziemy mieć kolejną córcię. To my jak to, jak tu sprzęt 100% męski jest. A ona, że u dziewczynek na początku to wygląda jakby podłożne jajka miały, a to są w rzeczywistości opuchnięte wargi. Natomiast chłopcy mają tylko pałkę, bo prawdziwe jajka są w brzuchu i dopiero koło 20tc schodzą i się uwidaczniają. Mówiła, ze odkąd ma to 3d bardzo szybko określa płeć i się nie myliLami, Pestkaa, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha, Niezapominajko, daliśmy im pod choinkę butle zrobiliśmy w biedrze niezły zapasik na czas starań, bo była promocja na początku grudnia. No i porozdawalismy, bo bym płakała czując ten cudowny zapach i nie mogąc pić
Kilka osób dostało, kto wie, może na wiosnę posypią się dobre wieściprzedszkolanka:), Niezapominajka2, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ja i córka chcemy dziewczynkę.
Siksm w sobotę. Jutro 7dpo to w górę tempka ma być a 8dpo spadek czy jak? Wiem znów nie poczytalam o temp.
Ja basen. LA LA LANona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny