Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona zaraz będziemy się ekscytować Twoimi kreskami trzymam kciuki
U mnie kolejna zła noc tak mnie w nocy boli żołądek masakra z głodu w każdej pozycji mi nie wygodnie bbleh miałam dziś fantazje iść ma bete ale mąż mnie ogarnął heheNona, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
U mnie temperatura szalona, jak na mnie, 36,65 a mierzę o 5:30, jak zmierzyłam jeszcze o 6:30 to miałam 36,77, szok! jeśli owu było 20dc to dzisiaj powinna przyleźć franca, a tu temp w górę... tłumaczę sobie, że to przez katar. Wczoraj nie mogłam się rozgrzać, trzęsło mnie z zimna pod kołdrą i czułam się beznadziejnie więc to pewnie idzie przeziębienie
Ani0nka, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Moyeu, jest właśnie takie przeziębienie, co zimno i dreszcze, trwa 9 miesiacy i ciąża się nazywa.
Życzę z całego serca, żeby @ nie przyszła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 09:42
Nona, Ani0nka, Słoneczko12, moyeu lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Aaale mi brzydko tsh skoczylo 2.8 a mialam 1,7 Musze sobie narazie 50 euthyrox brac.Proga mam 19 wiec mysle ,ze ok
kark lubi tę wiadomość
-
Moyeu - dlaczego nie zatestowalas? Maja byc tu codziennie dwie krechy
Mam pytanie. Czy kazda z Was lezala z tylkiem do gory „po”?moyeu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moyeu a Ty nie robilas bety przypadkiem? Jaki był wynik? Może powtorz? Trzymam kciuki by to było to
Ja sie ogarnę, zjem i pójdę ne betę , trzymajcie kciuki.
Potem jade do ikei po pare wiekszych/mniejszych potrzebnych/niepotrzebnych rzeczy bo nigdy nie dokoncze tego remontu
Nona, Pestkaa, moyeu lubią tę wiadomość