Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:90% przypadkow zasypialam z nasieniem
kozgo to jak zasypialas na stojąco? No zasypiasz z nasieniem=lezalas po i zasnelas chyba co?
Haha chodziło mi ze nie z pupa do góry tylko normalnie leżałam
Śluz i mokrosci się u mnie pojawiłyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 09:26
-
Nona wrote:Beti euthyrox szybko ogarnie tsh, luzik. Ja biore 112 i 125 takze 50 to nie duzo. A wciazy nawet 175 bralam.
-
Mi infekcja trochę przechodzi, już tak nie swędzi l. Smaruje tylko kremem i biorę globulki dopochwowe i łykam osłonę. Jak przyjdzie @ i się nie dolecze to zaaplikuje ten gynox
-
Moyeu robila bete -chyba w sobote.W pn byly wyniki i niestety ujemna.Ale to jest az niemozliwe patrzac na wykres
-
Ani0nka wrote:Beti a Ty kiedy betę robisz:)?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
D.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:37
-
Julia93 wrote:Mi się zazwyczaj chce siku po chwili więc rzadko kiedy leżałam po, i mimo ze było chlup do toalety, to 3 razy udawalo sie w pierwszym cyklu staran. To chyba nie ma takiego znaczenia, tych plemnikow jest tyle w kazdym mililitrze że jak sobie ma dotrzec to dotrze, chyba ze sa slabe parametry tego nasienia.
Julia93 lubi tę wiadomość
-
Julia to mnie pocieszylas o ostatnio tez kichnęłam po staraniach i wyleciało sporo
Arashe lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Moyeu - dlaczego nie zatestowalas? Maja byc tu codziennie dwie krechy
Mam pytanie. Czy kazda z Was lezala z tylkiem do gory „po”?
Beti w piątek test
Masz proga 19?? Piękny!
Moyeu no ale trzymasz w napięciu..koedy beta? Powtórzysz chyba wielkościa Kozgo
Anionka dobrze,ze juz lepiej.
Monia gratki nowej bryki
Meggs udanych zakupow;)moyeu lubi tę wiadomość
-
[QU.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:37
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti śliczny prog!
Monia luzik, my mamy vana 7os, jak kiedyś mąż go chciał zaparkować do standardowego blaszaka 3x5 to się nie zmieścił na długość.
I szczerze ja nim wolę jeździć niż moim hatchbackiem, bo jak jadę moim pizdkiem to ludzie widzą mały i jadą środkiem drogi, a ja po rowach A jak jadę dużym to nawet ciężarówki mi zjeżdżają na bokBeti82, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja miałam prog 20 pierwesy ciążowy wiec Beti zaciskam kciuki jeszcze mocniej
Ja po wvzorajszym dzisiaj zyje. Mialam rewolucje w jelitach,zaszkodzilam sobie czyms.. aleee chce mi sie kwaśnego! Ogóry ida hurtowoBeti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tylozgiecie wiec zapamiętam tą pozycje bo ja brałam pupę na poduszkę i tak leżałam następny cykl jest mój!