Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
moyeu wrote:Kozgo, ja umiem sobie dużo wmówić, wiec czemu nie?
Ofkors był dzisiaj ale no wiadomo, ja mam kreski w oczach więc nie biorę go na poważnie mam dzisiaj wizytę w poradni leczenia niepłodności więc wzięłam dzień wolny i właśnie jadę do medicoveru na pobranie - rzut beretem od pl. Starynkiewicza więc skoczę teraz na betę i proga i polecę na wizytę
A tutaj fotka dla ćwiczeń oczu na górze au naturell na dole lekko poprawiona kontrastem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e5fa015ae8c.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2835f07e8782.jpg -
Moyeu, kciuki
Mama lama wrzuciła cover Podsiadło "Małomiasteczkowy". Słyszałyście?
https://youtu.be/cm4siVebfWMWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 11:35
moyeu lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
kark wrote:Moyeu robiła bete chyba pod koniec zeszłego tyg o ile się nie mylę i była 2.4...? Dobrze pamiętam Moyeu?
Beti, Twój prog boski, tyle Ci powiem ja się cieszyłam z 14 ngBeti82 lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Beti ja cycki flaki mam cały czas tylko bolą po mocny ściśnięciu i to po bokach. A prog ciążowy 22:)
Moyeu daj znać jak wizyta i beta.
Monia ja tez się mega stresuje ta wielka beta mnie jakoś stresuje.
Mdli mnie dziś okrutnie
U mojego na upłynnienie mega sprawdziła się witamina c w dużych dawkach i dużo wody był tez moment ze w płodne pił acc hahamoyeu, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Łooo Monia na grubo
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Kozgo ja w pierwszej ciazy nic nie chciałam jesc . nic mi bie smakowało. Do 20 tygvjadlam na sile mandarynki, salatke z pomidorow i paste jajeczna z biedronki. Tylko to mi wchodzilo. A jak gdzies jechalam a a na eco byly parowki namalowane to .. Zawsze mialam miskę. Do 20 tyg schudlam 5 kg.
-
Odrzucilo mnie wtedy całkiem od slodyczy, miesa i herbaty ekspresowej w piramidkach z tesco. Taki jeden rodzaj. A tesciowa ja lubi i jak ja parzyla pietro niżej to ja juz mialam jazdy. Wszystkie drzwi zamykalam i okba otwieralam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 12:07