Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tak z kawą waniliowa, lubiłam bardzo, póki nie zaszlam w ciążę, wymiotowac się chce jak tylko poczuje. Mąż zdziwiony, bo pierwsza byłam by ją kupić.
Przedszkolanko jest szansa o ile sprzęt dobry, a ovu była wtedy kiedy myśliszprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Moyeu robiła bete chyba pod koniec zeszłego tyg o ile się nie mylę i była 2.4...? Dobrze pamiętam Moyeu?
Dzisiaj rano byłam powtórzyć. Czekam na wynik. Strasznie się dłuży...przedszkolanka:), Pestkaa, Lami, kark, patuniek86 lubią tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
U mnie wyniki po 20... grrr, tyle czekania siedzę już pod gabinetem mega się denerwuję!
przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Buuu moja doktor miała jakiś zabieg robiony i musi iść na zwolnienie minimum na tydzień do 2... Nie mam jutro wizyty... Aż chce mi się płakać, 4 tygodnie czekania. Co prawda za tydzień jest lepszy termin na dokładne usg, ale jest mi smutno
-
Na wizycie dowiedziałam się że mąż ma być przebadany, bez tego nie ruszymy dalej. Te badania to dla mojego męża chyba jakaś kara albo coś w tym stylu... ostatnio chciał, mówił żebym gp zapisała, jak zaczęłam drążyć temat to nagle obrót o 180stopni... nie mam do niego siły, więc na ten moment moje leczenie i ewentualne HSG są zawieszone bo księciunio ma problem. Ehh... narazie siedzę w otchłani rozpaczy, może jak dzisiaj wróci z pracy to coś ustalimy. No jak z dzieckiem30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Julia93 wrote:Ja też przed ciążą potrafiłam wypić 3-4 kawy dziennie, a teraz mnie odrzuca. Raz na parę dni wypiję z mężem mleko z kawą, ale to bardziej do towarzystwa. Jak na złość chwilę przed tym jak zaszłam kupiliśmy ekspres -,-
Moyeu z facetami tak to jest. Mój ma szczescie sam wie ,że trzeba a niektórych trzeba przycisnąc.moyeu, Julia93 lubią tę wiadomość
-
Byłam dzisiaj oddać mnóstwo krwi Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Nie jestem w stanie przebywać w mieście. Tak strasznie reaguje na auta, smog, nie wiem. Cały czas odruch wymiotny. Nie jestem w stanie przejść przy śmierdzących od psich rzeczy skwerków i przez obrobione przez gołębie chodniki. Masakra.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
moyeu wrote:Na wizycie dowiedziałam się że mąż ma być przebadany, bez tego nie ruszymy dalej. Te badania to dla mojego męża chyba jakaś kara albo coś w tym stylu... ostatnio chciał, mówił żebym gp zapisała, jak zaczęłam drążyć temat to nagle obrót o 180stopni... nie mam do niego siły, więc na ten moment moje leczenie i ewentualne HSG są zawieszone bo księciunio ma problem. Ehh... narazie siedzę w otchłani rozpaczy, może jak dzisiaj wróci z pracy to coś ustalimy. No jak z dzieckiem
-
rzepakowepole, jest duże prawdopodobieństwo, że 5t5d nie zobaczysz jeszcze zarodka. Ja nie widziałam przynajmniej. Jak chcesz mieć pewność, że jest pęcherzyk, to możesz iść. Oczywiście jeśli ciąża strsza, to i serduszko będzie Ale nie nastawiaj się, że już wszystko zobaczysz na 100%. Jak poszłam 7t to już był prawie centymetrowy dzieciaczekSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyrzepakowepole ciężko wytrzymać, ale ja w 5t5d miałam tylko pecherzyk ciazowy i zoltkowy i najprawdopodbniej zarodek 1,8mm. Następną wizytę mam dopiero 7t3d, więc wtedy musi być już serduszko. Ciężko się czeka, ale wizyta w 6t4d więcej Ci powie, bo powinno być serduszko już, chyba że ciąża młodsza
-
sunshine03 wrote:rzepakowepole ciężko wytrzymać, ale ja w 5t5d miałam tylko pecherzyk ciazowy i zoltkowy i najprawdopodbniej zarodek 1,8mm. Następną wizytę mam dopiero 7t3d, więc wtedy musi być już serduszko. Ciężko się czeka, ale wizyta w 6t4d więcej Ci powie, bo powinno być serduszko już, chyba że ciąża młodsza
Ech, widzicie, każda mówi, że 5+5 to szybko ale jednak byłyście. Muszę pomyśleć, bo jak miałam tę wizytę umówiona dopiero na 13 lutego to mi się wydawało, że mega późno. A teraz ta jutrzejsza wydaje mi się mega szybko.