Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z Polą chodziłam prywatnie,teraz na nfz i cieszę się. Mam super lekarza i do tego za free. Wiem,źe nie oleje mnie po porodzie i na prawdę się angażuje. Już myślę co mu podaruję gdy urodze bo w 100% wiem,że poprowadzi ciaźe idealnie. Co do badań to on wszystko da co trzeba.
Arashe, blair. lubią tę wiadomość
-
moyeu wrote:Mam wyniki... beta nadal negatywna, progesteron 13,2 ng/ml. Te testy z allegro to straszny bubel... progesteron pokazuje że do @ jeszcze jakiś czas. Niech no przyjdzie w końcu łajza i zacznę nowy cykl. Już mnie męczy ten cykl.
moyeu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoyeu strasznie duży ten prog
Ja chodzę prywatnie. Raz 11 lat temu poszłam na nfz to mi gość wypisał skierowanie na łyżeczkowanie, bo wg niego moja córcia w 8tc była ciążą pozamaciczną
Ale do endo i diabo chcę chodzić na nfz, w zeszłej ciąży też tak robiłammoyeu lubi tę wiadomość
-
Moyeu, przykro mi...
Oczywiście, wszystko zależy od doświadczeń, od polecenia lekarza. Żadnych skarg pisać nie będę, bo szkoda moich nerwów. Już kiedyś sprawa ze służba zdrowia otarła się o prokuraturę, bo po wypadku samochodowym lekarza z karetki wypuścił mnie, nie zabierając do szpitala. Po 6 godzinach trafiłam na IP, po kolejnych 10 zostałam przyjęta że złamanym mostkiem, obojczykiem, żebrami i wstrząśnieniem mózgu. Prokurator sprawę zamiótł pod dywan, szczegółów już opowiadać nie będę, ja nie miałam siły szukać prawników i bawić się dalej.
I to też jest moje zdanie na temat lekarzy i ich misjimoyeu lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
kark wrote:Moyeu strasznie duży ten prog
Ja chodzę prywatnie. Raz 11 lat temu poszłam na nfz to mi gość wypisał skierowanie na łyżeczkowanie, bo wg niego moja córcia w 8tc była ciążą pozamaciczną
Ale do endo i diabo chcę chodzić na nfz, w zeszłej ciąży też tak robiłam
Niestety ginekologia prywatna to żyła złota, coraz więcej sensownych lekarzy rezygnuje z praktyki na NFZ mimo że też są świetne kontrakty. Ale na ciężarnej super łatwo zarobić, bo przecież w ciąży się nie oszczędza.
A prawda jest taka że i prywatnie i państwowo można trafić na świetnego specjalistę i konowała. Ja w każdym razie najbardziej ufam położnym i dlatego u położnej ciążę będę prowadzić. Amen.Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRzepakowe, on chyba sam nie wiedział co mówi... Pougniatał mi brzuch stwierdził, że jajnik mi wystaje i napewno ciąża pozamaciczna Magik kurna...
Edit: A na skierowaniu było podejrzenie ciąży pozamacicznej, skierowanie na łyżeczkowanie.
Także pamiętam po wizycie pierwsze co to wujek google, a wiadomo, wtedy Internety były jakie były, to ja w ryk, bo przecież umieram itd. M przyjechał, zaczął mówić, ze gość baran i jakby mnie bolało to pojedziemy na ip, ale skoro dobrze się czuję i wszystko ok to zaczekamy i tyle. Na następną wizytę już prywatną odważyłam się po prawie 6 tygodniach dopiero...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 17:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie Moyeu pytalas lekarza dlaczego ciagle te cienie wychodza?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny