Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:39
-
Meggs przykro mi i trzymaj sie, i jesli faktycznie tym razem nie tak to zycze Ci, zeby jak najszybciej udalo sie ponownie, wazne ze u Was zaskoczylo po kilku zaledwie cs, to daje duze nadzieje!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:39
-
rzepakowepole wrote:Meggs, bardzo mi przykro. Który to dc? Jesteś już po terminie miesiączki?
-
Beti nie wiem od czego to zależy ale ja akurat biorę selen i cynk dodatkowo. Pytałam swoją endo o ten jod ale ona powiedziała że wystarczy to co biorę. Też mi co chwilę skacze tsh. Myślałam już o najgorszym ale endo nie widzi nic na usg. Może źle spalas albo zestresowalas się bo to ma duży wpływ na tsh. Jesteś dopiero na dobieraniu dawki więc spokojnie. Co jakiś czas sprawdzaj poziom i w razie czego odstaw jodid. Może rzeczywiście podnosi tsh.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti82 wrote:No wlasnie Moyeu pytalas lekarza dlaczego ciagle te cienie wychodza?
Meggs, o Boziu zrób betę jeszcze raz za dwa dni, nie chcę Ci robić złudnych nadziei ale może były dwa zarodki i jeden się nie przyjął? Miałaś w tym cyklu monitoring? Robiłaś w tym samym labo?30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Moyeu kochana nie robisz mi nadziei bo jej nie mam. Monitoring miałam. Był jeden pęcherzyk i potem jedno ciałko zółte. Badanie robione w tym samym labie. Po prostu coś poszło nie tak i kropek sie nie zagniezdzil
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:Nona nic nie brałam zadnych leków.
Martwi mnie tylko ta beta stojąca w miejscu od 3 dni.... nie wiem co z nia zrobić? Nie mogła by spasc, jak juz nie ma tej ciąży?
Cholernie mi przykro i trzymam kciuki żebyś nie musiała przechodzić przez CP. Póki co nie martw się na zapas i skup się na tym że udało się! Jesteś już blisko i następnym razem będzie lepiej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 22:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiorella - my kibicujemy Tobie! Dobrze, ze juz wszystko wraca na dobry tor, teraz bedzie tylko lepiej.
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti, ja mam tarczycę piękna na usg (tylko mikroskopijną ), za to antyTPO średnio koło 200 i mam stwierdzone Hashi. Ja jod też tylko w ciąży, tak codziennie to nawet ryb moskich unikam, nad morze nie jeżdżę czy soli jodowanej nie kupuję.
Pamiętam po jedyn pobycie nad Bałtykiem (bez ciąży) antyTPO z 120 na 320 mi skoczyło
Kozgo ja znalazłam sposób na wieczorne mdłości - kładę się wcześniej spać. Wczoraj od 20 leżałam i czekałam aż zasnę.