Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Julia no właśnie mi najwiecej przyjemności sprawa stosunek jak leżę na brzuchu albo właśnie tak. Bo wtedy o nic nie ociera ani nic dziękuję za patent
Julia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[QU.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:37
-
Domi_tur wrote:Beti super prog, ja miałam niższy a efekt wierci się w brzuchu
kark, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Moyeu robiła bete chyba pod koniec zeszłego tyg o ile się nie mylę i była 2.4...? Dobrze pamiętam Moyeu?
-
Meggs wrote:Beti super prog! Owu była, niestety czy wartosciowa to potwierdzic moze tylko ciąża ale kciuki zacisniete!
Krew oddana. Wredne babsko było w labie. Bleh. -
Dzieki dziewczyny! Pytam, bo ja tez mam tak, ze od razu chce mi sie siku. Staram sie troche polezec, ale slabo mi to wychodzi. Zobaczymy jak wyjda nam wyniki nasienia, jesli bedzie cos nie tak z uplynnieniem, to małpuje z Przedszkolanki Ja mam tylozgiecie. Moja lekarka twierdzi, ze wbrew temu co sie kiedys mowilo, pozycje nie maja znaczenia, bo plemniki sobie poradza, ale ja i tak profilaktycznie stosuje te zalecane :d
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nona, Beti, Moyeu - dawac te dwie krechy!!! Ten cykl jest Wasz
Beti82, Pestkaa, kark, Nona, moyeu lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Moyou kiedy test ? Ja tez sobie wmawiała górskie zatrucie :p
Ofkors był dzisiaj ale no wiadomo, ja mam kreski w oczach więc nie biorę go na poważnie mam dzisiaj wizytę w poradni leczenia niepłodności więc wzięłam dzień wolny i właśnie jadę do medicoveru na pobranie - rzut beretem od pl. Starynkiewicza więc skoczę teraz na betę i proga i polecę na wizytę
A tutaj fotka dla ćwiczeń oczu na górze au naturell na dole lekko poprawiona kontrastem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e5fa015ae8c.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2835f07e8782.jpg
speakyourmind93, patuniek86 lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Dz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:38
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny