Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAha, a moja przyjaciółka miałam implantacje w 5dpo! Miała wtedy clo, ovitrelle, monitoring, wykres, testy itd, więc data ovu była na 100%. Temp jej drastycznie poniżej linii spadla 5dpo, a w 7dpo miała cień i betę pozytywną
Nona, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku chwilę nie czytałam a tu tyle się dzieje ❤️
Lami, ja bylam 12t4d na prenatalnych, dzień wcześniej na awaryjnej wizycie u innego lekarza i obydwoje stwierdzili, że chłopak we czwartek mam wizytę to sprawdzimy czy się potwierdzi
kark, Nona, przedszkolanka:), Lami, blair. lubią tę wiadomość
-
Lami - ja mam ciagle w glowie ta Twoja metaxe w grudniu trocha posaczylismy, ale widocznie za slabo
Nona, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs serdecznie gratulacje i przestań już straszyć Fasolke bo normalnie da Ci za karę popalić po porodzie :p może po raz setny ale wrzucę swoje testy, które pokazują jak gówniane są testy i jak mogą bardzo straszyć podczas gdy Fasola się pięknie udomawia
A beta kolejnego dnia 124,27
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66dddfc9578e.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 21:59
Lami, Meggs, Nona, Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Dobra, to jednak się nastawiam, że za 22 dni poznam płeć hahaha
Słuchajcie idę na usg prenatalne prywatnie i w cenniku jest taka opcja za dopłatą 3D/4D/HD live. Które z tych mam wybrać? Na czym Wy byłyście w poprzednich ciążach? Domi, gdzie byłaś w ogóle? Mi kazała moja do sonokardu iść.Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dzięki Domi juz się uspokoiłam. A jak jutro beta przyrośnie to obiecuje ze już nie sikne na żadnego testa! No chyba ze bede miała bete sto milionów to na pamiątke
Bobo test pokazał mi ladna kreche. Reszta takie cienie że szkoda gadać....Lami, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam z Basią live na połówkowych! Meeega! Naprawdę widzisz jak to bobo się na żywo rusza, wszystko jest takie ładne, ostre! Maskara, w życiu bym nie pomyślała, że to jest tak zajebista sprawa, jakbym na żywo nie zobaczyła
Lami, blair., Nona, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie lekki spadek temperatury, zobaczymy co to będzie w sumie szczerze mówiąc wolałabym aby w tym cyklu się nie udało przez to ze te leki biorę na infekcje pochwy
-
Blair dzięki Kochana, jak coś to następny cykl jest nasz jak w tym nie wyjdzie
Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny