Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko wyobrazam sobie ze praca ci nie ulatwia ale ja wierze ze ci sie uda.
I jesli jestes wierzaca to polacam swiete miejsca. Ja pierwsza corke wymodlilam w Licheniu. Miesiac później sie udalo. Druga ciążę wyprosilam w Czestocowie na Jasnej Gorze. Miesiac pozniej sie udalo. Wierzacym bardzo polecam.Arashe, Nona lubią tę wiadomość
-
Czuję się lepiej ale wzięłam no spe bo mnie martwia te jelita. Chyba przesadzilam ostatnio z niezdrowym jedzeniem i się odbija.. ale boję się,że coś jest nie tak..
O matko Blair,mam nadzieje ze bedzie ok. Niestety z dziećmi tak to jest..blair. lubi tę wiadomość
-
Monia - jestem i wierze w moc takich miejsc Dla mnie takim miejscem jest Święta Lipka, jezdzilam tam od dziecinstwa, mialam wtedy blisko, bo mieszkalismy w Olsztynie. W weekend w Toruniu pewnie tez gdzies sie pomodle. Duzo mi to daje.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Kozgo, tak naprawdę chyba nie masz pewności, kiedy owu była. 17 dpo mialam 1900 betę, a 21dpo 10000. Zrób na spokojnie jutro powtórkę.
Blair. , może obejdzie się bez ingerencji. Z maluchami to oczy dookoła głowy to za mało.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemka wrote:Monia - jestem i wierze w moc takich miejsc Dla mnie takim miejscem jest Święta Lipka, jezdzilam tam od dziecinstwa, mialam wtedy blisko, bo mieszkalismy w Olsztynie. W weekend w Toruniu pewnie tez gdzies sie pomodle. Duzo mi to daje.
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Jeśli nie byłaś na monitoringu wcześniej i nie widział pęcherzyka, to mógł powiedzieć, że bez owu. Ja w udanym cyklu usłyszałam tylko po owu: w jajnikach pusto, dwuwarstwowe endometrium.
Nie martw się na zapas, jeśli tak, jak mówisz, owu 10 DC, to beta idealnaSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Może będzie serduszko ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 16:31
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanko ja Ci zazdroszczę strasznie, że Ty już mogłaś sobie podejrzeć sytuację, ciekawa jestem jak kolejna wizyta, trzymam kciuki za serduszko :*
a ja mam jutro swoją pierwszą wizytę... dziś się na niczym w pracy nie mogłam skupić, myślę tylko o tymBeti82, Lami, Ani0nka, patuniek86, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Czyli na czwartek na pewno są trzy osoby, Lami, przedszkolanka i ja.
Pestka ja Ci się nie dziwię, bo też myślę tylko o wizycie i o tym czy dzidzia na pewno żyje.
A tsh wyszło mi 1.96, na granicy wręcz, ale za to bałam się o glukoze a wyszło 77Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia, piękna beta
Chcę Wam się pochwalić wynikiem prolaktyny. Mam 123 μlU/ml przy normie 102-496 Miesiąc temu było ponad normę. Czuję, że już niedługo nam się uda
Śniła mi się dzisiaj Matka Boska, a dokładniej jej obraz w Częstochowie. To chyba dobry znakBeti82, Arashe, przedszkolanka:), kark, Pestkaa, Lami, Niezapominajka2, blair., Meggs lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u