Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ten termin może mieć znaczenie przy porodzie. Jak będą chcieli sugerować, że ciąża jest przenoszona, to zawsze mają argument w postaci terminu z OM. I wtedy szpital, namawianie na wywoływanie. Bo co jeśli ten termin jest prawidłowy... Wcześniej nie ma to znaczenia żadnego.
Lami lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:https://allegro.pl/oferta/15xtest-ciazowy-paskowy-testy-ciazowe-10mlu-ml-7901648005?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare
Miała któraś te testy?
Ja miałam te testy. Cienie zaczęły się pojawiać 9dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 20:05
Szczęściara lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Meggs wrote:Beti pewnie, po clo pęcherzyki szbko rosną lepiej więc wczesniej sprawdzić i podać zastrzyk na czas !
Meggs lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Beti, ten cykl będzie sztosik! Czuję w kościach! 💗
łapie sie w tym momecie Twojej nogi hahahah wciągaj mnieeeeee
Lami lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Meggs jaki piękny suwaczek
Ani0nka, madziorek86, Lami, sunshine03, blair., Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Ustawilam, niech przyniesie szczęście! Ze specjalną dedykacją dla Anionki 😋 bo ona pilnuje suwaczków!
Meggs, Lami lubią tę wiadomość
-
Hahahahaha Kochane 😂❤️❤️
To prawda Meggs cudowny suwaczek!! 🤰🏻😘Meggs, Wik89, Lami lubią tę wiadomość
-
Kark wroci, nie ma opcji, ze nie! Musimy poznac ta jej silna, mala kobitke, ktora ma w brzuchu (bo przeciez tylko kobitka mogla pokonac krwiaka) i koniec kropka. Odetchnie i wroci
Meggs - cudny suwaczek, idealnie zgrany z avatarem 😺
Ale Wam zazdroszcze (zdrowo) tych suwaczkow, zastanawiania sie czy to chlopiec czy dziewczynka... To musi byc piekny czas.Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs - gratuluję pięknej bety!
Blair - jesteś mistrzemtrzy razy polubiłaś post Przedszkolanki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10a207a2222c.png
Ale mnie cycki boląWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 22:03
Lami, Meggs, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u