Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem, co napisać
tak mi smutno, może to dziwne, ale chyba sobie nawet tak nie kibicowałam jak wam ! Ale wiadomo, nie ma co się załamywać, te starania to takie nieprzewidywalne są, No i praktycznie co miesiąc na nowo są szanse! Ja tak jak słoneczko, dużo się nie udzielam bo niestety na diagnostyce za bardzo się nie znam i nie chce mieszać ale kibicuje i trzymam kciuki z całych sił a wszystkie
Beti82 lubi tę wiadomość
-
O nieee ,nieee,niee ☹
Ale ja coreczki tez jeszcze nie zrobilam.Bo temp nisko .Owu nie bylo.
Kurde mam nadzieje ,ze w nocy bedzie czyli tak jak w ulotce 36 h po
To mi wyjdzie termin porodu na 23 grudnia i urodze Jezuska a nie corke 🤨😫Meggs, Biegającą-mama, Pestkaa, Lami, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
No to mega lipa dziewczyny z tymi testami 🙁 strasznie Wam kibicowałam i liczyłam na te kreseczki... ale głowa do góry! Wiem , ze już niebawem się uda!
Beti, haha rozbawiłaś mnie 😋 będą święta na porodówce , ho ho ho 😍 -
O nie...
ale mi przykro. Liczylam, ze choc jedna z Was zobaczy krechy. Cos Nas nie moze wciagnac ten fiolet...
Zrobie dzis tego proga. Moze cokolwiek mi on powie. Poki co jajnik juz mnie nie ciagnie, temperatura troche poszla w gore, cycki jakby wieksze... Moze jest nadzieja, ze jednak ta owulacja byla. I nie chodzi mi o ciaze, tylko tak bardzo nie chce, zeby cos bylo nie tak -
madziorek86 wrote:Jak to testy białe?! Mimo, iż takiej wersji nikt nie ustalał, nie traćmy nadziei!
Przecież to normalne, że testy wychodzą dopiero po terminie @. A jeśli to nie ten cykl, to trzeba wierzyć w następny. Podwijac rękawy i wierzyć w ten cud, na który czekamy
Ściskam Was dziewczyny, Szczesciaro i teczova, my jeszcze mamy nadzieję❤️❤️❤️
Beti u mnie dziś też tempka w dół. Kiedy idziesz na podgląd?
Cos mi sie kojarzy ,ze gin mowila 48h po zastrzyku a to by wypadalo jutro rano.Ale rano nie ma monitoringu.
Zreszta to bez sensu.Narazie wiem,ze nie pęklo bo go czuje.Nie chce panikowac bo to dopiero 24 h od zastrzyku a niby pekaja na 36 h
Mysle ,ze najwczesniej pojade sroda,czwartek bo przeciez wrazie czego ciałko żółte tez od razu nie wychodzi wiec nie ma sie co spieszyc.
Aczkolwiek ja w ten cykl nie wierze,bo owu z prawego jajnika -jakos mu nie ufam.
A Ty na ktora masz? -
Jak nie przyjdzie jutro małpa to zatestuje za dwa dni. Nie czuje się okresowo. Szyjka wysoko dużo białego śluzu, cycki bolą.
Beti82, Lami, madziorek86, Nikodemka, Biegającą-mama, Arashe, Pestkaa, Wik89, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
blair. wrote:Przykro mi dziewczyny
w takim razie rozpoczniecie pięknie 2020
-
blair. wrote:Kochana u mnie rozkręca się @. Jeszcze 2 cykle...
w czerwcu testuje!
-
Przykro mi dziewczyny
ale może taki dzień, może za szybko? Dopóki nie ma @ jest nadzieja!
Ja to wstałam o 9 dopiero, jakby mnie ktoś palnął młotkiem w głowę. W tej ciąży to ja mogę spać i spać rano, a później mnie plecy bolą od za długiego leżenia.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵