Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs od tego się zaczyna
Objawy się zaczynają jak już tego hormonu hcg trochę narośnie, także szykuj się na tygodnie wycięte z życia
Biegająca podziwiam, ja bym nie była w stanie do pracy wrócić. Ale wiem, że to twoja nowa praca, więc w sumie się nie dziwię. PowodzeniaBiegającą-mama lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggss no i doczekalas sie hahha
oby jednak nie przyszly jakies silne mdlosci no chyba ze tego chcesz
to przejmuj od Przedszkolanki
Szczesciaro Teczova wspolczuje tej cholernej bieli!!moze za wczesnie? Ale nawet jesli nie to trzymam kciuki za nowy cykl ja czuje ze to clo odniesie super efekt!
Beti kciuki za wysoką temp jutro i za coreczke 😍Beti82 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyMeggs wrote:Hehe dziewczyny bez przesady, mdłości to to nie były 😋 tylko jednorazowa wpadka w biedrze ☺
ja przez takie reakcje w sklepie musiałam aplikować sobie miętową gumę do żucia zanim weszłam do biedronki, bo mi tak wszystko tam śmierdziało, a najbardziej ludzie w kolejce do kasy, że nie raz myślałam, że na środku sklepu zwymiotuję
-
blair. wrote:Klątwa przedszkolanki Cię dopada
-
Ludzie w kolejkach czy w MZK nadal mi śmierdzą, to chyba nie przejdzie
najgorzej w mięsnym, gdzie zapach pysznych wędlin miesza się czasem z moczem starej babki... a fuuu
właśnie wróciłam ze sklepu, wzięło mnie na sernik na zimno i zrobięCoś mam jakiś przypływ energii dziś. Posprzątałam, obiad gotowy mam połowicznie z wczoraj, tylko ryż ugotuję i warzywka. Chyba ta pogoda tak na mnie działa, bo piękne słoneczko a pod oknami kwitną krzewy i białe kwiatki na drzewach się pojawiają
blair. lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ej, ponieważ jestem ciemna masa nie wiem jak Was szukać na tym instagramie. Mam nick: lamitinkering
Znajdzcie mnie i zróbcie tak, żebym Was mogła oglądać 😀 Teraz oglądam Nikodemke i Anionke.Magda - mbc, alex0806, Beti82, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wik89 wrote:Meggss no i doczekalas sie hahha
oby jednak nie przyszly jakies silne mdlosci no chyba ze tego chcesz
to przejmuj od Przedszkolanki
Szczesciaro Teczova wspolczuje tej cholernej bieli!!moze za wczesnie? Ale nawet jesli nie to trzymam kciuki za nowy cykl ja czuje ze to clo odniesie super efekt!
Beti kciuki za wysoką temp jutro i za coreczke 😍
Tylko odzywaj sie koniecznie szybko w czwartek
Wiki chyba mnie nie przyklepałas na insta hahah bo mam caly czas wysłano prosbeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 14:10
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Teczova
dobre podejscie. Wierze ze wkrotce u Ciebie zaskoczy. Ja ide za tydzien do tej poradni na Karowej dam Ci znac kto tam nas przyjmie (wiem ze tam pracuje dr Milewczyk do ktorego chyba chodzilas? ale pary przyjmuje inny lekarz, no zobaczymy...)
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
To wrzucam uśmiechnięty buziak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2265e74ac87.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 14:55
Julia93, Szczęściara, blair., alex0806, Beti82, tęczova, Lami, madziorek86, Meggs, przedszkolanka:), Arashe, Ani0nka, Słoneczko123, Pestkaa, Wik89, Biegającą-mama, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Tęczova a kiedy ma przyjść @? U mnie nie ma żadnego cienia nawet po takim długim czasie ale lepiej ze go nie ma. W ogóle nie czuje że jutro ma przyjść małpa. Zero bólu okresowego cycki bolą ale chyba dupek robi swoje.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wiki masz 3 dyszki w tym roku a wygladasz na 15 hahahaha Chyba,ze to faktycznie baaardzo stare zdj
Wik89 lubi tę wiadomość