Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a76f5cdebbe2.jpg
Patrz jak płaskowieczorami natomiast szalała bo blisko 37.7 nawet miałam. Później już nie wierzyłam;) A próg razem drugą betą wtedy 27 był.
Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko owu pewnie była podejrzewam ze jestes 4-5 dpo tak jak mialas pozytywne testy.
Ale co do proga to niestety niepęknięty pęcherzyk tez moze go produkować i to na normalnym poziomie - dlatego kobietom poleca sie zrobic pelny monit zeby wykluczyc w razie niepowodzen zespol luf , bo sam prog nie jest wyznacznikiem owu. Ale pisze to ogolnie, bo Ty mialaś juz sporo monitów i pecherzyki zawsze pekaly. -
Ja dzis troche sialam w ogrodku i kurde brzuch mnie boli. Takie pikanie, pchanie , na srodku dokładnie tam gdzie owlosienie lonowe tak nisko. Macie tak ciezarne? Nie jest to taki bol zeby brac nospe ale dokuczliwy. Mialam tak kilka dni temu, potem zas nic i teraz znów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 17:23
-
XxMoniaXx wrote:Ja dzis troche sialam w ogrodku i kurde brzuch mnie boli. Takie pikanie, pchanie , na srodku dokładnie tam gdzie owlosienie lonowe tak nisko. Macie tak ciezarne? Nie jest to taki bol zeby brac nospe ale dokuczliwy. Mialam tak kilka dni temu, potem zas nic i teraz znów.
Bo ona jest tak nisko, od tamtego miejsca się zaczyna. A że się pewnie schylałaś i namęczyłaś to mięśnie dostały trochę i teraz bolą. Na spokojnie
Mnie do tej pory czasem tak pobolewa. W sobotę się trochę zmęczyłam na zakupach, pochodziłam i bolało. Poleżałam i przeszło.
Nie jestem zwolennikiem brania no spy na ból brzucha w ciąży. Od początku nie brałam, wystarczy odpocząćNo chyba, że ból będzie nie do zniesienia
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściara wrote:Beti napisz mi ile po odstawieniu dupka przestały boleć cycki? Dzisiaj to masakra jakaś bolą przy najmniejszym dotyku.
Ja w tym cyklu dupka juz nie biore
Mam swojego proga dobrego,pierdziele.Ten bol jest straszny -
Szczęściara wrote:Jezu niech przychodzi jak ma przyjść 🙄🙄
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 19:36
tęczova, Szczęściara, Pestkaa, sunshine03, Nikodemka, alex0806, madziorek86, Wik89, XxMoniaXx, Biegającą-mama, Słoneczko123, blair., Lami, przedszkolanka:), Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Niedługo wracam do gry hihi
Nona lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Beti może i boleć w jedynym celu 😂 😂 to przetrwam chyba że utne je 😂 😂 😂
Szczęściara lubi tę wiadomość