Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek86 wrote:Szczęściaro, ja w pierwszym zaciążonym cyklu miałam mega bolące cyce! Spałam i chodziłam tylko w staniku sportowym i to najlepiej w za małym
To dobry znak!
Już po monitoringu! Endo pięknie wyhodowałam, prawie 9mm, a na prawym jajniku pęcherzyk wielki 26mm! Zaraz eksploduje!
Idę się bzykać!
I w takim razie robisz Jezuska dzisiaj tak jak Ja hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 20:11
tęczova lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Beti też masz dzisiaj podgląd?
Za 1 h mam 36 h od zastrzyku.Ja teraz nie bedzie owu i jutro wyskok temp to juz po ptokach i cos poszlo nie tak
Podglad po owu robie jak temp skoczy .CHyba,ze nie skoczyto i tak w srode pojade sprawdzic co tam grane
-
Meggs wrote:Hahaha Beti i ten Twój Jezusek 😂 zobaczysz ze sobie go wykraczesz i bedziesz w Wigilie na porodówce! 😋
Mowi fajnie bo nie trzeba bedzie sie świetami przejmowac hahah
A ja sobie w listopadzie choinke ubiore juz ,zebym zdazyla hahahahLami, tęczova, Domi_tur, Pestkaa, Julia93 lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:hahah no moja mama bardzo zadowolona z Jezuska albo siostry Jezuska hahahha
Mowi fajnie bo nie trzeba bedzie sie świetami przejmowac hahah
A ja sobie w listopadzie choinke ubiore juz ,zebym zdazyla hahahahBeti82 lubi tę wiadomość
-
Szczesciara - tak mnie co jakis czas pociagnie... Teraz mam wieksze zmartwienie. Mowcie mi „czlowiek biegunka” 😂 tak bieglam z pociagu do domu, ze chyba jutro bede miala zakwasy haha.
Cycki zaczely mnie bolec, progesteron robi swoje.
Beti - skoczy, skoczy! Wiesz co jest najgorsze? Ze teraz juz na zawsze bede miala w glowie, ze Twoje dziecko bedzie Jezuskiem 😭
Słoneczko - chyba zobacze jak bedzie z bolem... jesli do jutra sie pogorszy to w czwartek gdzies pojde. Jak bedziesz chciala kiedys poplakac z kims albo wyplakac sie komus, to podam Ci moj adresWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 20:58
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Szczesciara - tak mnie co jakis czas pociagnie... Teraz mam wieksze zmartwienie. Mowcie mi „czlowiek biegunka” 😂 tak bieglam z pociagu do domu, ze chyba jutro bede miala zakwasy haha.
Cycki zaczely mnie bolec, progesteron robi swoje.
Beti - skoczy, skoczy! Wiesz co jest najgorsze? Ze teraz juz na zawsze bede miala w glowie, ze Twoje dziecko bedzie Jezuskiem 😭
Słoneczko - chyba zobacze jak bedzie z bolem... jesli do jutra sie pogorszy to w czwartek gdzies pojde. Jak bedziesz chciala kiedys poplakac z kims albo wyplakac sie komus, to podam Ci moj adres -
nick nieaktualny
-
Dobra czekam na męza w pieleszach i robimy robote 🤣 a jak nie to o kant dupy to wszystko hahah
Nikodemko sie z Jezuska nie smiej bo sama mozesz miec hahahaPestkaa, Słoneczko123, madziorek86, sunshine03, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Beti - w sumie to masz racje, przeciez dopiero co mialam owulacje
Że tak powiem: O JEZU!!!
Domi tur - niestety czesto mam takie rewolucje, oczywiscie juz wyczytalam, ze moze byc to zwiazane z hormonami
Sloneczko - akceptuje!
Beti82 lubi tę wiadomość