Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Boziu, jakie Wy jesteście piękne!!! 💗 I jakie macie piękne zdjęcia świata i w ogóle.
Czemu nie ma jakieś strzałeczki, żeby przesuwać zdjęcia w dużym formacie? Czy jest a jej nie widzę? 😀Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
tęczova wrote:Dobra, popłakane, ponarzekane, zbieram się z podłogi i walczę dalej, chociaż przykro jest cholernie. Jeszcze na tym zasranym teście po kilku godzinach wyszedł mikro cień ale szary i zdecydowanie to nie to. Zatestuję raz jeszcze jak do piątku @ nie przyjdzie, ale już ją czuję w kościach.
Teraz przede mną 2 miesiące z clo, chociaż ponoć przy endometriozie to średni pomysł, potem szukamy mega specjalisty od niepłodności, bo na zawieszenie starań niecałe pół roku po laparo się nie zgodzę. Nie po to dałam się pociąć.
Ciężki dzień. -
Ogólnie CLO może upośledzać grubość endometrium więc pewnie dlatego. A lekarze zawsze od tego zaczynają niestety. U mnie dopiero na Lamettcie tak pięknie wszystko rosło. Jakby któraś chciała to też mogę się podzielić bo dużo mi zostałoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Julia93 wrote:Właśnie straciłam wiarę w rozum niektórych ludzi. Na grupie facebookowej dziewczyn po poronieniu jedna zapytała czy przyrosty bety ma prawidłowe. Były książkowe, więc ja w szoku że kobiety jej piszą o niskich przyrostach, ciążach pozamacicznych. Po jakimś czasie sprostowanie, prima aprilis....
Aż szkoda komentować takiego zachowania...
Szczęściara inne składniki ma. Nie zagłębiałam się dokładnie w toOgólnie na ulotce lametty nigdzie nie przeczytasz, że jest ona do stymulacji jajeczkowania. To lek na raka...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny, moj progesteron to 12,27. Zadam glupie pytanie. Czy to mozliwe, ze prog urosl mimo ze nie bylo owulacji i zrobila sie torbiel? Wiem, ze panikuje, ale mysle czy isc do tego lekarza, czy po prostu czekac na okres...
-
tęczova wrote:Tak jak Alex pisze, a że ja mam endometrium i w otrzewnej i na jajnikach i na zewnątrz macicy i cholera wie gdzie jeszcze to niestety dotyka to upośledzanie wszystkich tych miejsc. No ale kurczę, ten typ leczy niepłodność, chyba wie co robić. Może skoro mi większe zmiany wycięli raptem 2 miesiące temu to nie będzie źle
Chociaż kurczę, clo sprawia chyba że endometrium słabiej rośnie, to chyba w moim przypadku ok, muszę doczytać -
Wydaje mi sie, ze nie... 6 dni temu wynosil 1,0 teraz 12,27 , wiec obstawiam, ze owu mogla byc 4-5 dni temu? Nie wiem w jakim tempie przyrasta progesteron
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny, moj progesteron to 12,27. Zadam glupie pytanie. Czy to mozliwe, ze prog urosl mimo ze nie bylo owulacji i zrobila sie torbiel? Wiem, ze panikuje, ale mysle czy isc do tego lekarza, czy po prostu czekac na okres...
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Mialam kiedys torbiel z niepeknietego pecherzyka i innym razem duzo niepopekanych pecherzykow, wiec wszystko jest mozliwe. Sprobuje sie gdzies dostac asekuracyjnie, chociaz troche mnie uspokoil ten progesteron...
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny, moj progesteron to 12,27. Zadam glupie pytanie. Czy to mozliwe, ze prog urosl mimo ze nie bylo owulacji i zrobila sie torbiel? Wiem, ze panikuje, ale mysle czy isc do tego lekarza, czy po prostu czekac na okres...💙11.06.2019
💙 05.08.2021