Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykro mi z powodu bieli... Nadrabialam nadrabialam, by dodać do testów a tu taki niemiły widok. Ale skoro Szczesciaro nie czujesz się okresowo to czekamy jeszcze
już nie raz widziałam tu dziewczyny co bary 14dpo miały biel, a mimo to ciąża.
Lami ja też nie mam insta, chyba, że już zalozylas
Czy by zobaczyć piękne zdjęcia Nikodemki trzeba założyć konto?jako artysta MARZĘ, by nacieszyć oko!
No i prace przedszkolanki mi się marzą, a także makijaż Anionkijak tak zachwalacie, i iii ładne buźki, przecież pamiętam że ślubnych jakie mamy tu okazy ^^.
Ja też nie miałam zdj ślubnych, może sobie kiedyś zamówię, choć mój mąż ma inne podejście do tego ( a zanim był ze mną to koleżance swojej pozowal... Ehhh)
Domi czy w swoim fachu znasz sposoby na wzrastające włosy na lydkach? :'(
Dzis zaczynam 20 tydzień
madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Arashe, mozesz sprobowac wpisujac w google np ”chwilografia instagram”, chociaz pewnie wyskoczy Ci okienko do zalozenia konta
Polecam zobaczyc prace Przedszkolanki i zachwycajace makijaze Anionki i w ogole wszystkie nasze pieknosci
Z tego co zauwazylam, to straszne z Nas wszystkich zwierzolubki
chyba nie masz wyjscia i musisz dolaczyc do Lami!
Siedze wlasnie w pociagu i znow czuje, ze jakos sciska mnie ten jajnik... Pobralam krew na proga, chociaz nawet nie wiem ile jestem dpo i czy w ogole jestem. W kazdym razie jesli bedzie nadal niski od razu po powrocie probuje sie dostac do jakiegos lekarza, a jak sie nie uda to jade na ip. Jesli to jakas torbiel i zaczyna bolec, to nie chce ryzykowac z czekaniem.Beti82, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Arashe moje prace to póki co na fb
Nikodemko jak dzisiaj bol jajnika?Zastanawiałam się nad śpiworkiem i chyba za jakiś czas się odezwę, bo wiem że szyjesz
Moje szycie raczkuje i śpiworka raczej sobie nie zrobię sama
na razie poszyłam kocyki, poduszki
I chyba dzisiaj siądę i zrobię sobie poduszkę do spania, bo już się ułożyć nie potrafię.
Dzisiaj się przełamałam i piję kawę po łyczku, bo znowu zaparcie. Dwa łyki i mała zaczęła mi pukaćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Troche skoczyla, dlatego pojawila sie nadzieja, ze to po prostu pozna owulacja... Jak bede miala wynik proga, to bede kombinowac, ale juz zla jestem
-
Mój maluch ma 7,1cm i wskazuje ma 13 tydz 2 dninie pokazał kim jest ale jest zdrowe
wyrzuciłabym fotkę albę zmniejszasz nie działa jak teraz wrzucacie tu fotki ?
Kurczę liczyłam na piękne kreseczki dziś u Was ale teraz wiosna sprzyja miłosnym uniesieniom wiec tym razem się uda!!!!
Nikodemka może w końcu się jakiś pęcherzyk zdecydował i peklWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 12:21
Meggs, alex0806, przedszkolanka:), Lami, madziorek86, Szczęściara, blair., Ani0nka, Arashe, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
A ja dziś pierwszy raz poczulam jak w ciąży 😊 byłam w biedrze na zakupach i nie wiem co sie stało ale tak mnie rwało , że ledwo sie powstrzymałam żeby nie zwymiotować. Całe szczescie ze nie musiałam sie do nikogo odezwać bo bym go orzygała dosłownie 😂 dopiero w domu mi przeszło...
przedszkolanka:), Beti82, Lami, madziorek86, Arashe, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:A ja dziś pierwszy raz poczulam jak w ciąży 😊 byłam w biedrze na zakupach i nie wiem co sie stało ale tak mnie rwało , że ledwo sie powstrzymałam żeby nie zwymiotować. Całe szczescie ze nie musiałam sie do nikogo odezwać bo bym go orzygała dosłownie 😂 dopiero w domu mi przeszło...
dziewczyny przykro mi, że testy białemam nadzieję, że to tylko kiepski żart primaapirilisowy testów i @ nie przyjdzie!
kozgo gratki, jaki duży maluch!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 12:34
-
Kozgo super wieści
gratuluję dorodnego malucha 👶
Nikodemko ja też trzymam się wersji, że to późna owu... ciekawa jestem jak ci wyjdą wyniki i co by wyszło na usg. Trzymam kciuki za najoptymistyczniejszą wersję
Meggs haha przepraszam, że się śmieję z Twoich mdłości, ale nawet nie wiesz jak się cieszę, że Cię coś w końcu ciążowego dopadło (oby nie za często i nie za mocno ;P)Beti82 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko na luzie, na pewno przejdzie
Mi tak gwałtownie niedobrze było jeszcze jakieś 1,5 tygodnia temu. Teraz już przeszło
Ale Ty Meggs to obyś teraz tylko na mdłości narzekała! Bo przynajmniej uwierzysz w maluchaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja dziś byłam w medycynie pracy, jutro wracam do pracy. Mam zielone światło, czuje się dobrze. Moja gin stwierdziła ze jestem lekko zwariowana bo raczej dziewczyny proszą by dostać zwolnienie;) na zaświadczeniu z medycyny pracy mam napisane "stanowisko pracy specjalne dla kobiet w ciazy " hehe
Lami, Pestkaa, madziorek86 lubią tę wiadomość