Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
blair. wrote:Słoneczko tak jak Beti mówi, to próbuj na nfz! Całkiem sporo można zrobić na nfz, inseminację także w razie potrzeby, tylko kwestia znalezienia lekarza który się dobrze zaopiekuje
a samo hsg trwa naprawdę krótko i dostaniesz coś przeciwbólowego, więc nie martw się na zapas
Jak się zbiorę w sobie to może nawet jutro odwiedzę tą gin, którą poleciła mi moja endokrynolog. Podobno dobrze zajmuje się parami starającymi się o dziecko.. cóż trzeba ją przetestować.
Wiem, panikara ze mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 20:51
madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Meggs, a Ty nic nie czulas przy swojej torbieli? Kurcze, mam jutro caly dzien zdjecia, nie moge ich odwolac, tak to bym poszla gdziekolwiek na usg... ta kolka nie przechodzi.
Edit: czytasz mi w myslachWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 20:52
-
Nikodemka wrote:Meggs, a Ty nic nie czulas przy swojej torbieli? Kurcze, mam jutro caly dzien zdjecia, nie moge ich odwolac, tak to bym poszla gdziekolwiek na usg... ta kolka nie przechodzi.
-
Meggs może miałaś więcej jajeczek i się w torbiele pozamieniały. Na pewno się wchłoną
Słoneczko długie starania mogą zdołować. Myślę że hsg to kolejny krok w diagnostyce skoro owulację masz a nie wychodzi. Moja koleżanka była w podobnej sytuacji bo starania intensywne, owulacja była i dopiero hsg pomogło. Także na spokojnie;) czasem musimy się dłużej postarać żeby coś wyszło.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sloneczko, z jakiego wojewodztwa jestes? Musisz trafic na dobrego lekarza i bedzie dobrze, da sie zrobic hsg na nfz ze znieczuleniem, wiec niczym sie nie martw i dzialaj!
Blair - dzis nie mam jak dojechac, ale jak jutro nie uda mi sie nigdzie zapisac, to pojade po zdjeciach. Tylko pewnie bede musiala zmyslec jakis silny bol -
Alex no to jest właśnie śmieszne bo mam usg z tyg wcześniej i jest sama torbiel krwotoczna i nic wiecej a po tyg druga z nikąd 😋 ale torbiele olewam, ginka kazała wiec jej ufam.
Madziorek fajnie ze nam sie ujawniłaś 😊 co tam u Ciebie?madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam za wiele słów pocieszenia, naprawdę dobrze jest mieć w Was wsparcie
Czasami mało się udzielam, ale często po prostu nie mam wiedzy, by się wypowiadać. Poza tym jestem czasem trochę wycofana i nie potrafię Wam się wtrącić w dyskusję. Ale dziękuję, że mnie przygarnęłyście do siebie, bo czuję się tu komfortowoJeszcze raz DZIĘKUJĘ :*
Jutro podejdę do gabinetu tej ginki i w ogóle zorientuję się ile kosztuje wizyta itd.madziorek86, Pestkaa, Nikodemka, Wik89, Meggs, blair., fiorella82 lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Sloneczko no i super, jutro zrobisz duzy krok do przodu!
kciuki!
Madziorek znalazlam Ciebie i Meggs i Sloneczko;) oj musze odkurzyc mojego insta bo ostatnie zdjecie sprzed pieciu lat
Ja juz odliczam dni do czwartkowego hsg, mam ogrom pracy a nie moge sie skupic na nie bo mysle o tym badaniu:p z niepokojem oczywiscie:p
Nikodemko no to faktycznie sprobuj jutro podjechac podejrzec na usg jaka sytuacjaSłoneczko12, Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Słoneczko bo to moc fioletowej strony :* Jedziemy na tym samym wózku. Dobrze to Meggs ujęła - każda z nas niezależnie czy już jest w ciąży czy nadal robi wszystko by w niej być, wie jak to jest, wie jak smakuje rozczarowanie, strach... znalazłyśmy się tu wszystkie po coś 😉 Słoneczko uszy do góry. Wyśpij się i stań jutro twardo i mocno prawą nogą!
Jutro oczywiście melduję obecność na testowaniu! 😀 Powodzenia dziewczyny! 💪✊Słoneczko12, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki wlasnie zrobilam sobie coreczke
Moge isc spac.Jutro rano zagladam i chce widziec foto II kresek 💕przedszkolanka:), madziorek86, Meggs, Pestkaa, blair., Wik89, Lami, tęczova, Słoneczko123, Magda - mbc, Szczęściara, Biegającą-mama, sunshine03, Arashe lubią tę wiadomość
-
No to Madziorek owocnych starań 😊 za 2 tygodnie chcemy widzieć tłuściutkie krechy na teście!
A u mnie chyba bez zmian. Mam tylko większe cycki, które bolą ale tak stabilnie codziennie tak samo 😊 tak to nadal jem wszystko, cera beznadziejna , mdłości brak. Taka ciaża , jak nie ciąża 😊 a wizyta zgadza sie w czwarteczek!
No i kciukasy za poranne siki ! By wszystkie były pozytywne 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 22:04
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Nadrobiłam, z każdym dniem dostaję kolejny gigantyczny dowód na to, że tak bardzo cieszę się, że Was mam i że po prostu mamy siebie 🤗 Tu jest taka dawka zrozumienia, pocieszenia i zaopiekowania się, jakiej niezawsze można doświadczyć od osób, które znamy latami. Serce zawsze rośnie.
Słoneczko, przykro mi z powodu małpy wstrętnej. Ale niech popycha Cię ona do poważnejszych kroków. Nie myśl o tym, że hsg boli! Jeśli to będzie droga do Twojego szczęścia, to będziesz później wdzięczna za ten chwilowy ból, którego ewentualnie doświadczysz. Ale na ten moment w ogóle o tym nie myśl! Musisz znaleźć dobrego lekarza, który będzie działał, a nie będzie kazał czekać, bo jest czas, co z tego, że jest, chcecie bobaska i osoby, którym się powierzacie mają Wam w tym pomóc. Super, że masz jutro rozmowy o pracę, ściskam kciuki! 😊 Zobaczysz, że czasami jeden ruch włącza gigantyczną machinę zmian. Jutro dostajesz pracę!
Nikodemko, a jak owulak?
Dziewczyny testujące jutro! Jeny! Niech się dzieją piękne rzeczy! Żebyście żartowały o śniegu na trawniku, o tym, że nie zadzwonił budzik do pracy i innych pierdołach, ale niech testy pokażą prawdziwe dwie krechy! Żeby naprawdę tworzyły się maleńkie serduszka w Waszych brzuchach! ❤️❤️❤️
5 kwietnia jest pierwszy nów księżyca tej wiosny. Księżyc zacznie rosnąć, pierwszy raz z piękną, świeżą i wiosenną siłą dodająca energii ludziom. Jeśli macie ochotę to jest to idealny czas na wylanie na papier swoich marzeń i zapramowanie ich w głowie 😊 Czyli czas tworzenia mapy marzeń albo mapy celów (jak kto woli) na cały rok. Jak macie na nią ochotę, to w najbliższych dniach pozbierajcie kilka kolorowych gazet, przygotujcie klej, nożyczki, kolorowe pisaki i blok z kolorowymi arkuszami. Jak któraś będzie chętna to dajcie znać, dam więcej wskazówek i popodsyłam linki.
Instagrama założę jutro 😀przedszkolanka:), Nikodemka, blair., Słoneczko123, Meggs, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyHej, dołączyłam do grona stalkerow na insta
Ponieważ mam jeszcze miesiąc przerwy, to zaglądam tu z doskoku, na insta jestem chyba częściej, fajnie widziec wasze buźki. Nitka 1809 to ja. Trzymam kciuki za jutrzejsze tesciochy, za dzisiejsze seksy i za święty spokój tych co już nie muszą testować. Buziaki :-*
Magda - mbc, Nikodemka, Słoneczko123, Wik89, Beti82 lubią tę wiadomość